Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
Havanın iyi olduğu birgün 60 evler harikalar dahilinde toplanabiliriz.Bu arada Çınarlıdere güzel yer

Biz aktif olarak her pazar 10-15 kişi pedallıyoruz en düşük 30 km grupta yaşlı abiler olduğu için onlara ayak uydurmak zor oluyor biraz fakat zevkli oluyor yani forumdan bir kaç kişi görmek güzel olur.

Sabah saatleri olursa uyabilir bana da.Öğlen 13:00 a kadar müsait olabiliyorum

En geç 9:00'da yola çıkıyoruz hatta kondisyon için özel çalışan ağabeyler hafta içi tur düzenliyorlar şimdiki hedefimiz grup olarak 70 80 km devirmek sonrası zaten sakarya bolu gibi uzun turlar düzenlemek

• Beğen
Tepkiler: tinan
@Uzeyir Sağlık

Süpermiş vallahi.Tam istediğim gibi

Numaranı özelden at ağabey ekliyeyim whatsapp grubuna

@Uzeyir Sağlık

Kardeşim aynı şeyi taxanaro da önerdi sağolsun ama açıkçası gün içinde işten dolayı çok vakit ayıramıyorum paylaşımlar konusunda.Yinede atayım yaz sen yine

@tinan hocam ayıp oldu ama şimdi valla küstüm[emoji3]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Bizim grup o kadar kalabalık değildi an itibariyle 6 kişiyiz fazlası iyi olmuyor zaten Whattapp ta

• Beğen
Destek olunası bir kampanya, dikkatinize..
(link)

Arkadaşlar varmı bu pazar gezi düşüncesi

@tinan sabah 9da yahya kaptandaki geziye katılabilirsiniz. Çınarlıdere çok kalabalık oluyor. Benim düşüncem ise gültepeye tırmanıp ordan belki KOU kent ormanına kadar gidip gelmek belki yerse:hhhhhh:

• Beğen
Çok istiyordum bu pazar gezmeyi ancak gereksiz grip migrobu yine musallat oldu [emoji17]

Kocaeliyi pek bilmeyen 3 arkadaş olarak kendi halimizde turlar yapıyoruz fakat açıkcası pek yer bulamadık. Bu konuda önerebileceğiniz şuraları kesin denemelisiniz dediğiniz bir yer var mıydı acaba?

@ilkeromurtag
Lokasyon neresi. Acıbadem Hastanesini biliyor musunuz. Saat 13 gibi ordan sizi Çınarlıdereye götüreyim. Cross yada mtb olması gerekir ama yol orada pek gitmez

@tinan
Geçmiş olsun bu havada grip olmaz üşütmüşündür. Grip soğuk ta aktif olan mikroptur.

• Beğen
@Taxonera hocam şu ana kadar çınarlıdere ve yuvacık taraflarında serindereye gittik. 3ümüzde Körfezde oturuyoruz. Aslında biraz da rotaları öğrenip şirkette bisiklet kulübü kurmak amacımız. Ama müsait olursanız pazartesi günü 3ten sonra çınarlıdereye gitmeyi düşünüyoruz.

Geri