Scudo Sports

Kocaeli

WhatsApp grubumuz var isterseniz dahil olun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Abiler selamın aleyküm pazar günü günü birlik yahya kaptan'dan Derince Yenikent'te kahvaltılı tur düşünüyorum yeni yol bisikletim ile gelmek isteyen abiler olursa hızlı ve ergen yol arkadaşı burda :) (tüm techizatlarım tamam) Sanki savaşa gidiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
@Uzeyir Sağlık
Niye yenikent? Gidilecek ise çınarlıdere var süper. Gerçi senin ki yolmuş ama olsun idare edersin artık inceden toprak yol orası.

@Taxonera
Ağabey yenikent dedim o gün yalova yaptım :) 126 km 4.5 saat

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@Uzeyir Sağlık senin mesaj eskiymiş ben bu önümüzdeki pazar sandım. Ama önümüzdeki pazar yada c.tesi öğleden sonra Çınarlıdereye çıkarım sanırım. Lokasyon: Acıbadem Hastanesi mevkii :)

• Beğen
Tepkiler: tinan
bu hafta istanbul - kartepe - yalova yaptım.
İzmit den geçerken, yolun aşındığını gördüm ve cidden bisiklet sürerken tehlike arz ediyor..
Belediye ile falan konuşsanız yaptırma imkanınız yok mu ?
Işıkların oralarda hep çalışmaya başlayıp bırakmış gibi :)

• Beğen
@Volks ışıklar derken bir sürü ışıklar var

Yusufun önündeki Işaklardan bahsediyor sanırım.

Olmaz Yalova ya gidiyor ne yusuf u ne işi var orda. Oraya gelmeden sapması gerek

Kartepe Yalova diyor Orayı geçmeden nasıl sapacak

Hee pardon o zaman @Volks kardeş. Seni bir daha ki sefere bisiklet yolundan alalım ordan geç

@Taxonera bisiklet yolu, yavaşlatmaz mı :)
şehire girdikten sonra, ışıklar vs var... cidden yol böyle kepçe ile sürülmüş, sağa sola kaydırıyor tehlike arz ediyor
yoksa rota çok efsane :)

• Beğen
yavaşlatmakla kalmaz, kazaya bile sebebiyet verebilir. eğer antreman turu ise bu bisiklet yollarını kullanmak risk. @Volks

@omur_ms körfezi dolaşıyoruz işte, İstanbul dan gelerek.
orayı geçtikten sonra zaten, yol biraz daha rahatlıyor ondan sonra tehlike arz etmiyor şükür..

Siz o zaman uçun arkadaşlar

@Taxonera önümüzdeki pazar takriben 10 kişilik grup ile çınarlı dereye çıkıyoruz bisikletleri emin ellere büyük grubun yanında bırakıp dağda trekking yapıcaz bize eşlik etmek istersen sabah 7:30'da yola cıkıyoruz haberin olsun ağabey :)

Pazar adım atılmaz orda ve ben öğleden sonra çıkarım çünkü gece işten çıkıvam sabah @Uzeyir Sağlık

@Ahmet Teke bu iş tam senlik kaçırma

Tövbe kandil kandil kalp falan

Geri