Scudo Sports

Kocaeli

@eyupaltindal
Ben şahsen koymam kazanında önde de olsa arkada da olsa sorumlu kim???
Otobüse bişey olmasın ilk önce bisiklete olsun hesabı

Scudo
Bugün 16:30 da İzmit merkezden çıkıcam kısmetse. Gelmek isteyen varsa beklerim, tanışmış oluruz. Arkadaş arıyorum. Bisikletimi yeni getirdim buraya

• Beğen
Tepkiler: CEMİKO74
Keşke gelebilseydim. Gece çalışıyorum. Uyumam gerek of keşke biraz daha erken olsaydı

@Taxonera
Abi ben de işten çıktım, anca :) Başka zaman çıkarız sizinle. Yok mu başkası?

@Ahmet Teke
Sen deacthlondamısın geçen hafta geldim ama galiba yoktun sakallı gözlüklü bi eleman vardı o sen değilsin dimi

@Taxonera
Ben bisiklet bölümünde değilim :)

bu başlığı denk getirmişken yazayım gölcük ve civar köylerden turlara katılmak isteyen arkadaşlar olacaktır elbet. değirmendere bisiklet grubu (katılım çoğunluk gölcükten olmakla beraber turların başlangıç noktası olarak değirmendere seçildiği için) aktif olarak her pazar ve hafta içi bir gün akşam turu olacak şekilde turlar yapmakta. katılmak isteyen arkadaşlar olursa facebooktan değirmendere bisiklet grubu sayfasını eklesin veya beğensin. herkese iyi pedallar.

Arkadaşlar selam. Kocaeli Çayırova dan yazıyorum. An itibariyle otobüsteyim ve Çayırova Cagdaskent etrafında üzerinde sarı yeleği kaskı ile bi arkadaş gördüm gri SEDONA si vardı. Bu arkadaşla irtibata geçmek istiyorum. Kendisi belli ki bisiklet aşığı ve gezecek birini arıyor gibi :) başka gün beraber gezmek ve yakınlarda ki diğer arkadaşları da aramiza katmak isterim.

Arkadaşlar,

Mimar Sinan Köprüsünün altından başlayan ve tren garının oraya kadar gelen bisiklet yolu eski bilindiği üzere epoksi madde ile yapılmış zamanında
diyorum ki;
Belediyeye mail yağmuruna tutsak o yolun yenilenmesi konusunda yaw cam kırıkları ile dolu. En azından yeni yol olursa gözükür.

Zaten oraya içtiği her ne ise atıp kırınları yakalayıp şişe ile nikah kıydırmak gerek.

BEN BAŞVURUMU YAPTIM ARKADAŞLAR SİZDEN DE DUYARLI OLMANIZINI BEKLİYORUM. LİNK AŞAĞIDA
(link)

İzmitli bisiklet severler 4 gün tatilde günlük tur planı yapanlar var mı? kendim için fikir edinmeye çalışıyorum. Kocaeli civarında hemen her ilçeye gidince nerelere gitsem karar veremedim. Siz nasıl bir rota belirlediniz?

@Saim Karagöz
Seninle birlikte soğukta gelecek kardeş aman unutma[emoji3]

@Saim Karagöz değirmendereden kartepeye gidecek bir ekip var facebookta değirmendere bisiklet grubunda paylaşılacak.

@Taxonera soğukta bisiklet sürmek sıcaktan daha rahat oluyor sorun yok yani yeterki yağış olmasın

@mustafa ç Kartepe zirve diyorsan daha önce MTB ile çıkmıştım şimdi yol bisikleti ile çıkacak kondisyonum yok

@Saim Karagöz evet yol ile biraz daha zorlayıcı oluyor. dağ ile er yada geç çıkılıyor da yolun dişli oranları kartepe için ömür törpüsü resmen.

1-1,5 saat kadar Sekapark-Plajyolunda olucam

oldum 2 amca vardı izmt belediyesi tişörtleri vardı.

Bir iki arkadaş daha vardı. Ama biz forumdan ise birbirimizi nasıl tanırız ya. Ben her bisiklet kullanana bisikletforum desem adamda "heee....." dese olmaz şimdi.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
İzmitliler neden bu kadar pasif.

Pazarları belediye işbirliği ile olan tura katılıyormusunuz. Kubik'e üye olan var mı mesela.

Hiç buluşma v.s. haberi gelmiyor.

Mevsimsel mi yoksa.

@Taxonera yüksekte oturduğum için pazar gezilerine katılmıyorum. Geri cıkması sorun oluyor. :harika:

Kubik kou öğrencisi hariç üye kabul etmiyor.

@eyupaltindal
Yüksek derken bende yüksek mesela Acıbadem üstü sen

Geri