Scudo Sports

Kocaeli

@hasan454
tamam hasan454

@Melih Çolak

@aytacdirek
Aitacdirek Pazar saat 10da Sarayli Mesarlikda bulusalim benim cep Tel. Nr. 05531596468

Scudo
@aytacdirek
Aytacdirek Persembe Cuma veya Cumartesi olabilir Pazar Colak arasta park trafik eğitim pistine gidiyorum.

@Volkan Akboga
Cumartesi bana uyar.Sabah çıkarız yola uygunsa. Saati konuşuruz. Henüz 2 aydır yol bisikleti kullanıyorum.Uzun yıllar dağ maratonu koştum ve sakatlıktan sonra bisiye geçtim.Söyleyeceğim odur ki benden öyle performanslı bir sürüş bekleme:) amacım uzun tur yapmak.Gideceğimiz yer neresi olsun? Benim Tel:0553 480 95 08

Arkadaşlar belediyeye mail v.s müracaat etsek. Bisiklet yolu yaya yolu. Yaya yolu bisiklet yolu olsun olmaz mı. 5metre yol yapmışlar size gelip ne işin var 2 metrelik yolda. Daha çekici mi geliyor anlamadım ki.

Gerçi bisiklet yolunda da gidiş geliş yönünü bilmeyen ...lar o apayrı bir tür.

@Tahir Keskin
Ordan yürüyen yayaları ne yapalım.

@aytacdirek
Cumartesi olur saat 11de Sarayli Mesarlikda Bulusalim.
Gidecemiz yeri sana birakiyorum senin Yolbisikletin war düz yollari cecebilirsin

@Volkan Akboga yahya kaptan süleyman demirel kültür merkezinin kaşrısı arasta park hemen arasta park yanındaki alan trafik eğitim pisti giriş kapısı caminin orda beyaz cami var orda taksi durağı falan var önünde

• Beğen
Tepkiler: hasan454
Yahya Kaptan arasta alşveriş merkezi var hemen arkası bisiklet trafik eğitim pisti diye sorarsan söylerler hemen zaten

@Volkan Akboga

" Kendi malınıza zarar veriyorsunuz ! Kıranları görenler 155 yada 444 11 41 nolu numaraya bildiriniz... Bu şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na Kamu Malına Zarar Vermekten suç duyurusunda bulunulmuştur. Bundan sonra zarar verenleri bu adresten deşifre edeceğiz. Sizlerden bu videomuzu paylaşmanızı bekliyoruz ... "
bunları ne yapmalı !! oraya hizmet için konulan şeyi neden kırmak,parçalamak istersin öküz herifler !

gecenin 3 ünde kesin çalmak için çabaladılar ama olmadı

bunlar hırsız arkadaşlar dikkat edin kobislere göz dikmişler kameralar çekmiş ama

@Melih Çolak
Kobis bir video daha paylaştı. Bir süre önce sabahın 5inde 2 tane kırıp alıyorlar babası belirsizler.

Şu Sekaparkta bazı arkadaşlar akşam 7den sonra antraman amaçlı çıkıyor belli.
Ama o yolda öyle sürülmez o saatte en azından. Orada o saatte çocuk çok oluyor yola direk dalan çok oluyor.

Şahışın egosu yüksek belli. Ama olmaz her kimse o.

@Taxonera onu görmedim çalan şahıslar kobisleri ne yapacakmış acaba çok merak ettim parçalayıp hurdacıyamı satacaklar acaba bunları ıslak sopa ile dövücen sonra bidaha dövücen anca keser bunları

@Taxonera giyinişi ve bisikleti nedir dikkat ettinizmi ?

@Melih Çolak
Facebook kobis sayfasında mevcut olması gerekir. Ne yapıcak babası belli olmayınca her şey bekle. Aldılar sürerek gittiler.

hayır kobisi alıp neresine sokacak belli olmayacak mı çalıntı olduğu ?

neyse.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11954586_10204562803973114_3950534448880744822_n.jpg?oh=a982f3174f926da65929387254564c86&oe=566937A8

tek başına dünya bankasından çıkıp bugün yaptığım tur. dünya bankasına dönmek zulüm :(

İzmitteki Salcano kullananlar Servis olarak nereye götürüyorsunuz.

Ben Şişman Motordan aldım. İlk aldığım zaman serviste ayarları yapılacak dedi. İyi dedim bir sokak ötede başka bir dükkanları var onun karşından bir tamirci vardı. Orda gerekli ayarları yaptılar.

Ama daha sonra şu facebook öneri sayfalarında salcano izmit yetkili servisi diye bir sayfa vardı(ilk defa işe yaradı facebook önerileri)
Tıkladım Hilal Motor diye bir yer bir kaç fotoğraf falan var ve benim aldığım yer değil. Adres falan da farklı. Salcano sitesinde de Hilal motor yazıyor servis olarak.

Şimdi Eylül 7sinde 1 aylık bakımı varmış. Aldığım yer öyle demişti. Şimdi ben ne yapmam gerek aldığım yere mi gitsem yoksa yetkili servise Hilal Motora mı?

Bu arada Şişman motor denen firmayı hiç mi hiç beğenmedim.

Daha önce en büyük çarkta bir diş yamuktu. Verdim ama suratlarındaki ifade "niye getirdin" di. Zaten motorcu bir arkadaşta iyi şeyler söylemedi. "Esnaflıktan nasiplerini almamışlar" gibi bir ifade kullandı.

• Beğen
Tepkiler: hasan454
@Taxonera izmitte bisiklet bakımı için öyle çok seçenek yok şişman en modern mağaza diyebiliriz şimdi servisini yeni açılan showroma çektiler emre şişman yapıyor bakımları üst katta ortam güzel 1 aylık bakımda pek bişey yok aslında vites telleri kontrolü,vites ayarı,frenler , hava basıncı vs genel göz kontrolü. hilal motoru hiç duymadım daha önce ve nerde olduğunu bilmiyorum ama motorcu esnafın diğer motorcu esnafı karalaması kötü bişey ben sadece bisiklet kısmınla ilgilendiğim için . emre'nin ustalığı iyi anlıyor işten diğer eski yeri bende beğenmiyordum şimdi yeni açılan yer oldukça lüks olmuş bi gidip göz atın derim

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
Geri