Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@aytacdirek ben yıllık izindeyim, hafta içi gitmeyi planlıyordum ama hafta sonu da gidebiliriz. Bir yandanda Ağva, Kerpe, Karasu'ya doğru gidip her gün bir yerde kalsam mı diye düşündüm :) Günübirlik Şile'ye gidip gelebiliriz ama. Siz Gölcük'te mi oturuyordunuz, zor olmasın gidip gelmeniz körfez tarafına :) benim için parkur güzel.

Melih ile yarın çenedereye gidiyoruz 08:30 da bulusucaz bekleriz

bizim evin tepelerinde muhteşem yerler varmış ama bilmiyoruz :) Burası Şile Saklıgöl, burası da 69km

http://i.imgur.com/MnZHA4E.jpg

@Emrah Özşahin
ben konaklamalı gelemem fakat Gölcük Değirmendere'den sabah erken vapurla Derince veya İzmit (artık nerede buluşacaksak) gelebilirim.Bende de yol bisikleti var.Henüz performanslı kullanamadığımı söylemeliyim ama.

@aytacdirek yol bisikleti bastınmı gider ya bende de kilo var. Değirmendere'den Tütünçiftlik Sahil 15 dakika sürüyor, tam iyi yerde yani bana 2.5 km gelip sahile alabilirim seni oradan çıkarız. Bana hergün uyar.

yol bisikletim olsa bende izmit-ağva-şile gidiş-geliş düşünüyorum mtbye parça alıcaktım ama yol bisikleti alabilirim bakalım kısmet :)

@Melih Çolak Bende yol bisikletine parça alıcam ama MTB'de alabilirim, sadece biriyle olmuyor :D

Yarın hava sıcaklığı İzmit'te 36 derece.. cumartesi nispeten daha iyi 31 derece olacakmış rüzgar hızı da 21 km/h
bu kadar uzun yol hiç yapmamıştım yani 140km kadar. Üstelik bu hava sıcaklığı sorun teşkil edermi acaba :) yolda bayılıp kalmayalım

Bugun kendimi denedim.bu sicaklarda sile pek akil kari degil. Onun icin simdilik bu organizasyonu iptal ediyoruz. İnsallah biraz daha serin havalarda karadeniz sahillerine dogru yol aliriz. @aytacdirek

@aziz otkur

Alıntı yapmayınca gözden kaçırdım :) olur valla bu hafta getirmedim bisikleti getirince haberleşelim,

son zamanlarda gözlemlediğim bazı olaylar :
1- yolda trafikte veya bisiklet yolunda çift kulaklık ile bisiklet sürenler bi sağa bi sola sarhoş gibi gidenler arkadan araba vursa araba suçlu sonra
2- yaya yokmuş gibi ısrarla yaya yoluna girip bisikletini sürenler bide insanların üstüne üstüne sürenler var
3-ters şeritte bisiklet sürenler örnek perşembe pazarı göbeğinde ve kandıra sapağı göbeği ters şeride girip arabaların arasından bilinçsizce karşıya geçme çabası
4-kaldırımda son sürat giden denyolar yol boşunamı yapılmış orda
5-ısrarla bisiklet yolunda yürüyen teyzeler,amcalar,ergen tayfa vs üstüne kenara bile kaçmazlar ya gidonu yicek ya 29 jantı :)
6-elektirkli motorlar , normal motorlar son sürat gitmeleri arkadan datt datt korna çalmaları yol onlarınmış gibi(ben bazen yol vermiyorum istediği kadar çalsın ) apaçi motorlar koşsam geçerim ısrarla egsoz öttürme peşinde
7-insanın suratına tip tip bakan tipler ne bakıyon kardeşim hiçmi kask görmedin
8-arabalar: aceleci şöförler , hızlı sürücüler , yol vermeyen lavuklar bi yavaşlada karşıya geçelim sinyal vermeden dönenler o kol varya o kol senin .... neyse :)
aklıma gelen bunlar şimdilik :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
dün akşam tütünçiftlik sahildeydim. 60 evler sahil girişine kadar bisiklet yolu var ondan sonra bisiklet yasak, adam motosikletle girmiş :D gerçi trafik polisleri vardı yunuslar motosikletleri ile onlarda arkamdan geliyordu ben girişte bi cafeye oturdum hemen hep oraya otururum siyah inci cafe. motosikletli elemanı uyardılar girme falan diye. kendileri devam etti :) ama tabi görev icabı onlara serbest.

merhabalar :)
çanakkale ye veda edip izmite yerleştim. dünya bankası konutlarında oturuyorum. çanakkaleden sonra epey zorladı beni izmit. dün ev-ncity-ev yapayım dedim. zaten aylardır sürmüyordum epey hamlamışım 15km de mahvoldum. dünya bankası da hiç tırmanılası yer değil. günlük 70-80km yi geçmeyecek turlara bende varım. mtb kullandığıma bakmayın düz maşalı mtb kullanıyorum asfaltla işim daha çok :) eski 12 senelik izmitli olmama rağmen izmitte bisiklet rotası oluşturamıyorum kendime çanakkaleden sonra yol şartları çok kötü geliyor gözüme.
tavsiyelere ve tur davetlerine açığım :)

@Sinan A. dünya bankası , bayındırlık , gündoğdu kartepeden bile daha sert rampaları olan yerler kısa ama dimdik :D rota çok hocam siz yeterki sürmek isteyin yuvacık barajı ve üstleri , sapanca göl turu , çınarlıdere , umuttepe orman yolu , kartepe otel , aytepe,servetiye , serindere vs diye gider :)

@Melih Çolak
umuttepe orman yolu benimde aklıma geliyor ama dar olmasından dolayı tedirgin oluyorum. malum çanakkale de ki geniş emniyet şeritlerini tadı damağımda :)

Geri