Scudo Sports

Kocaeli

Garmin'de belirlediğimiz rota sürekli olarak cihaz üzerinde nerede olduğumuzu gösteriyor mu..

dün restaurantların yerini haritada yanlış yerde işaretlemişler dönüp dolaştım sürekli durdum ve telefonu çıkartıp rotaya baktım çok zor oldu :)

Scudo
@Emrah Özşahin
garmin rotasını bilgisayarda düzenleyip Forerunner 910 XT'ye atmayı bir türlü beceremedim. (Bunda Garmin sitesinin rezil ötesi arayüzünün de etkisi var tabi.) Geçen yıl koştuğum bir rotayı saate attığımda rota üzerinde nerede olduğunu gösteriyordu.

izmitte bisikletliye araba çarptı durum ciddi
(link)
bu kişiye çarptı tanıyan varmı içinizde :uzgnm:
(link)

inşallah birşey olmaz :( d130- karamürsel'den izmite gelen yol sanırım.

Geçmiş olsun:( umarım atlatır.Biz de hergün yollardayız.Neler atlatıyoruz.Fren yerine kornaya basan sürücülerin ülkesi burası....

son durum
resime bakınca bisikletli olan adam köprüye gelmiş köprüde emniyet şeridi olmadığı için yola atlamış ve arkadan gelen hızlı araba buna çarpmış diye tahmin ediyorum ve bisikletlinin kulağında kulaklık kemer bölgesine bakarsanız kulaklık var
ve resimde kask yok facebooktaki resimlerindede kask yok ve kulaklık var çift olarak takılı kot pantalonla bisikletle binmiş sen d130 çıkmışsın hiçbir güvenlik tedbiri yok umarım ders olur başkalarınıda kendisinede
dd-crop.png

Arkadaşlar izmitte güzele yakın bir parkurumuz var belediye bisiklette koyunca gittik aldık kartı ara sıra kullanıyorum. Ama malum bisikletler çok iyi değil, vitesleri patlak sele dönüyor v.s.

Ben de biraz araştırma yaptım bütçeme uygun bianchi alto modeli buldum. Nasıldır. Ben trafiğe pek çıkmam. Sadece play yolundan mimar sinan köprüsü arası kullanmak istiyorum.

Tabi sizler kadronun çelik olduğunu söyleyip Aliminyum al diyeceksiniz ama bütçem 650tl max.

@Melih Çolak bey siz beni anlamamışsınız. Ben sorduğum bisiklet çamurluklu falan şehir bisikleti siz bana atlamalık zıplamalık dağ bisikleti öneriyorsunuz

Carraro sportive serilerine bakabilirsiniz

Benim istediğim çamurluklu olması gerek

Aslında

Salcano Bodrum

Bianchi Alto

Carraro 702 Grande Man bu 3 model arasında kaldım.

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
işte bu tam hayal ettiğim rota sabah 7 gibi çıkıcam evden sıcağa kalmadan yaylada olmam lazım ordan beşkayalara şelale altına :) kimler gelir benimle :D
rotaa.png

Ben de yarın Şile'ye mi gitsem diyorum. Bizim evden tam 70 km mesafedeymiş. Çok fazla değil gibi. Ama yollar nasıl bilmiyorum. Yol bisikleti ile gidilir herhalde. Daha önce yarısına kadar gitmiştik bir arkadaşın arabasıyla, asfalttı hep.

http://i.imgur.com/Gf2lcVq.jpg

bende resimlerden baktığım kadarı ile eski istanbul yolu gibi dar ve asfalt gidilir yol bisikleti ile git gel 140 temiz :D

Geri