Scudo Sports

Kocaeli

Amele gibi yandi her tarafim :) tenim zaten beyaz sayilir

Scudo
@Emrah Özşahin bugün pek güneşte yoktu asıl güneş olsaydı sen yanığı o zaman görürdün :D ben yarın gelirim 10 da burdan çıksam 11-11.30 arası orda olurum eşlik etmek istersen beklerim :)

Ben kadırga yaylasına çıktım :) iyidir kartepeye çıkan orayada çıkar hacı :) beşkayalara gitmek isterseniz gidebiliriz:)

@aziz otkur kadırga kaç km ve eğim kaç strava kaydı varmı ? beşkayalar tam olarak nerede kartepenin orda değilmi ? :D
ha tamam servetiyenin ordaymış oraya sonra çıkıcam ben inönü yaylasına ayılarla selamlaşmaya :D :D :D

Kanyona girelim diyorum melih ben antremanda yapmak istiyorum.. Çıkabiliriz istersen çok güzel kanyon yuvacıkta

@aziz otkur serindere kanyonumu ? kanıma girme :D yarın hedefim çenedağ zirveydi ama sen beşkaya falan diyorsan oraya gideriz ben oraya hiç gitmedim serindere,tepecik,örnek köy falan oraları biliyorumda servetiye tarafına hiç çıkmadım sen yarın kaçta gitmeyi düşünüyon

Melih bilmiyorum tur durumu var bizim eger olmazsa haberleselim. Facebooktan ekliyebilir misin beni

@Melih Çolak muhtemelen dönüşte yandım. saat 16:00 gibi maşukiyeden dönmek için yola çıktım sapanca yolunda hafif eğimli bir rampa vardı ama baya uzundu git git bitmedi bir türlü :D orada yandım herhalde

aziz'in aklına uyduk bi gazla çıkalım dedik bu sıcakta kurşun gibi geldi %9 eğim :D servetiye anıtına kadar çıktık çıkışta arkadaşım sırtını arı soktu ): bu sıcakta arılar ne hikmetse adamın üstüne üstüne geliyoryolu öğrendim artık bundan sonra giderim :)
vbv.png
11800524_10206283223973969_918959057670346227_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
Arkadaşlar 1 Ağustos Cumartesi günü Gölcük çıkışlı Şile/Ağva gidiş/dönüş planım var.ilgilenen ve katılmak isteyen arkadaşlardan haber bekliyorum.

@aytacdirek yol kaç km ve eğim durumu nasıl oraya gitmek istiyorum ama mtb ile çok zorlar yol bisikleti lazım :)

@Melih Çolak
Ağva için soruyorsan gölcük çıkışlı gidiş-dönüş 150 km.Kefken'i soruyorsan eğer Garmin Connect üzerinden bir rota hazırlayıp eğim durumuna bakayım her ikisininde.

@aytacdirek kefkeni biliyorum oraya gitmiştim ama yol bisikleti vardı o vakit şimdi mtb ile bu tarz uzun yollar çekilmez bu sıcakta :)

Gölcük-Ağva toplam 75 km.25.km ile 33.km arası 400 metrelik bir tırmanış var.33 ile 38 arası200 metre iniş ve en nihayetinde 38-45 aradı 180 mt tırmanış var.Toplam kazanım 1300 mt.civarında.(Açıkcası beni de zorlar.Bende yol bisikleti var,henüz hız yapacak bir performansa sahip değilim) ama hız yapmayacaksak sorun olmaz.

@aytacdirek inişli çıkışlı bir yol anladığım kadarı ile hızdan ziyede mtb ile çekilmez kısacası yol bisikleti olması gerekli hem rahat gidilir hem zamanında gidip gelinir

@Melih Çolak
haklısın.Ben Ağva rotasını bu Cumartesi deneyeceğim.Bu arada bana tavsiye edebileceğin yol bisikletine uygun rotalar var mı? Şu Kanyon neresi mesela?

@aytacdirek yuvacık rotası mükemmel ama kondüsyon gerektiriyor %9 sürekli eğimler. serindere kanyonu var aytepe-beşkayalar kanyonu var , inönü yaylası var. sapancaya gidebilirsiniz kartepeye çıkabilirisiniz eski istanbul yoluda iyidir umuttepeden gidiliyor körfez ilimtepe olabilir :)

@Melih Çolak
dün Gölcük-Sapanca göl çevresi yaptım fakat eğim pek yoktu.
(link)
Eğim mevzusunda zayıfım henüz Kartepe zirve denemesinde çıkışın yarısında döndüm.Beşkayaları deneyeceğim ama.sağol bilgiler için.

Geri