Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@Melih Çolak

marathon swalbe lastik var çok dişi yok sıkıntı olur mu, genelde asfaltta kullandığım için lastikleri değiştirmiştim :) uygunmudur

@Emrah Özşahin karşı servetiye cephesine tırmanmayı düşünüyorum yarın için antreman şeklinde yolu tam bilmiyorum tabelaları takip ede ede gidicem gelmek istersen beraber gideriz mtb ile. bi arkadaş daha var gelirmi bilmem saat 10 gibi çıkarım evden

koskoca izmitte o kadar bisikletçi var ama antreman yapacak adam yok :uzgnm::uzgnm:

bende zayıflamak istiyorum zaten iyi olur benim içinde pertim çıkmazsa iyi olur. Yol bisikletim için ayakkabım varda mtb pedalı ve ayakkabısı yok, yol bisikleti ile mi gelsem.

@Melih Çolak o zaman mtb ile geleyim artık takılabildiğimiz kadar takılırız :D güneş kremi falan sürelim mi. genelde laylaylom gezmelere gidiyorduk bu yorucu bir antrenman olacak var mı önerin :)

@Emrah Özşahin tamam o zaman 11 e doğru buluşalım kandıra sapağında ? :) yanına snicars,metro,pop kek yada hurma alenerji açısından iyi gelir krem sürmek istersen sür benim kollar ve bacaklar inşaatçılar gibi oldu aldırış etmiyorum artık :) tek matara su yeter yol üstünde çeşmeler mevcut motive açısından müzik olabilir kulaklıkla ve geriye senin bacak gücün kalmış ver ayarı :)

Maşukiye tarafından Kartepe tırmanışına yol tarifi verebilecek varmı? ( Şu yolu takip et, şu bakkaldan dön vs. vs.) Ana yollardan tarif olursa daha iyi olur, mahalle arası lastik patlarsa tayt yüzünden tip tip bakanlarla uğraşamam :D ) Motocross pistinin olduğu taraftan tırmanışta asfalt bozuk piste yaklaştıkça, çok da dönüş var o taraflarda, kaybolmak istemiyorum.

@Eren D. aga şimdi muşukiyeye git sen kocaman meydan direk ileri git tabelayı görürsün kartepe 18 yazar ileri gidicen göbek gelicek ordan sağdan yukarı zor yer değil :D sapanca yolundan gidicen üst köprüyü geçene kadar devam. o dediğin yer anca mtb girer çıkışıda inişide yol için uygun değil acayip bozuk 7 km falan bozuk yol orası. maşukiyeden çıkışta kuzuyayladan sonraki köpeğe dikat et :D

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
yarın antreman havasında derince tarafındaki yangın kulesine çıkmayı düşünüyorum manzarası oldukça iyi resimlerden baktım eşlik edecek varmı ?
@Emrah Özşahin bugün saatinde gelseydin keşke resimden herşey belli oluyor zati bişi yazmaya gerek yok :)
10984111_10206276393683216_1081916707767526992_n.jpg

(link) rotam burası yaklaşık 600 rakım ve bolca rampa :)

Bende senle bulusamayinca masukiyeye gittim. Donus yolundayim seka parkta cay iciyorum. Suana kadar 75 km yaptim eve gidene kadar 90km olacak. Masukiyede selale restauranti aradim harita yanlis yerde gosteriyor yokuslari dondum durdum pert oldum. Arka lastikte biraz inikmis bisiklet gitmek bilmiyor uzun zamandir boyle uzun gitmemistim geneldr sahile inip bir cay icip donuyordum 8km falan.

@Emrah Özşahin gördüm resim atmışsın daha iyi işte kondüsyon depolarsın :) yarın işin yoksa çenedere zirve düşünüyorum yenikentin ordan çıkıcam eşlik etmek istersen beklerim :)

@Melih Çolak insallah. Sabah saglam kalkabilirsem gelirim zaten bize yakin :) cikabilirmiyim senin gibi bilmiyorum ama yola alismisim mtb eziyet geldi :) yarin yolla gelecem.

@Emrah Özşahin 6 km yazıyor tırmanış zirvede buluşuruz zati arkada kalırsan falan :) tırmancaksan mtb ile gel derim toprak yol çünkü yol sıkıntı çıkarır :)

Geri