Scudo Sports

Kocaeli

@Melih Çolak Genelde taşıt gerekiyor ama bazen yakın otobüs giden köye kadar gidilir oradan 1 2 saat yürünür tarzı bir yer bakmıştım:)

Scudo
@Snorlax seka kamp otobüsle gidersin önünde inersin mis gibi yerdir , yuvacık barajının oraya gidersin biraz yürürsün ama yukarıya kartepe olabilir maşukiyeye kadar otobüsle ordan yukarı tabanvay yada otostop tırmanış :)
en önemli yeri unuttum bak çenedere :) otobüsle çenesuyuna kadar gidersin ordan 5-6 km yürürsün 10 numara yerdir

Çenedere olabilir yuvacıkta inönü yaylası var bisikletle :) çıkılabilir ama uzun sürer rampa çok var

• Beğen
Tepkiler: Snorlax
@aziz otkur az önce kartepeden geldim :D (link)
hakkında iyi şeyler duymadım yolun yarısını elinle çıkmışsın olmaz :) idman şart :D

buda veriler :)
climb.png

az daha kangal köpeğine yem oluyordum kuzuyayladan sonraki kafenin orda yola konstra olmuşum çıkıyorum çalıların arasından bi fırladı bisiklet kadar kangal aman alllahım dedim kesin bacak gitti basmaya başladım nereye gidiyon rampadasın yanıma bi geldi git diye bağırdım son ses git ulan gitt diye bağırdım baya orda bikaç manevra yaptım döndüm falan ama ısırmadı allahtan ısırsa çoktan ısırırdı dişlerini gördüm nefesini hissettim ama dokunmadı sonra aşağıya döndüm kaçacaktım sahibi çıktı dedi ne oldu ebenin ki oldu dayı dicektimde ısırcaktı köpek dedim yok dedi o öyle şey yapmaz dedim dayı ölüyordum sonra zincirle bağladı geçtim
sonra baya küfür ettim köpeğe :D

@Melih Çolak ya :D sag bacak liflerim çok zorlandı agrıyı hissedince mecbur yürümek zorunda kaldım :D nerden anladın demiyim 5 saat :p

Şu Kartepe'yi birde ben deneyeceğim ilk fırsatta, bakalım 30/25 oran ile nasıl çıkıcam, çok merak ediyorum :D

@Melih Çolak iniş yaptığın tarafta Motocross pisti dönüşünü geçtikten 1-2 km sonra bir restoran daha var, orada da çok köpek oluyor, sıkıntı çıktımı? Ordaki restoranda da bir kangal var çünkü geçerken dikkat etmek lazım :D

@aziz otkur ilk başta öyle olur üzme kendini bende ilk çıkışımda elimde çıkmıştım mondial bisiklet ile :D
@Eren D. ordaki köpekler zararsız ama ürkütücü :D ordaki köpeğn resmi :) ruble mi 30-25 ? 28-11 ruble en ideali 25-11 se sıkıntı yapar :) çıkarsın çıkmasına ama baya zorlayıcı, eğimler çok sıkı son 5 km %3 eğim var toplam olarak orası en rahatı bide acayip serin mis gibi :)
100_6941.JPG

çıkarken dikkat et kuzuyayladan sonraki kafenin ordaki kangala ısırsa bacağı kopartır o kadar büyük ve iri allahtan dün ısırmadı korkutmak amaçlıydı bence :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
Kuzuyayladan geçerken köpek yoktu yanımda ama bazı yerlerde otele yakın çok üşüdüm birde ramazan boyunca sürmeyince biraz hamlamışım :) sanırım ama birdaha denerim üniversiteye gitmeden artık kartepee bagımlısı oldum diyebilirim o inişe hele bittim :)

@aziz otkur aynen son 5 km baya serin dün bana baya iyi geldi serin serin yanmıştım çıkana kadar :D demekki o köpek bağlıydı görmemişsin ulan ölüyorduk be :D
o son 5 km yer kışın çıkta gör soğuğu burnundan aşağıya buz sarkıtı oluşur :D :D

@Melih Çolak melih birde birşey sormak istiyorum maşukiye taraflarında bir otobüs şöförüne sordum bu kartepeye çıkılan arazi varmış toprak yol o yolu biliyor musun?

@Melih Çolak ucuz yırtmışsın :D bende olsa bırak cıkmayı topuk dehşet bir hızla aşagıya kaçabilirdim

@aziz otkur derbent tarafında toprak yol olabilir öyle bişiler duymuştum ama topraktan çıkılmaz asfalt gibi değil ya aşırı zorlar :) arslanbey ve suadiyedne çıkış var orası daha kısa km asfalt yol
aşağıya kaçmaya fırsat vermedi direk arkamda bitti yukarı kaçtım sağ sol derken saniyede bitti herşey :D

aynen bak dediğim gibi derbentin ordan bi toprak yol gözüküyor ama çok diktir orası pati çeke çeke iflanı kurutur :D o son 5 km den gözüküyor bu toprak yol
Adsız.png

@Melih Çolak otele yaklaşırken bir patika yol ayrılıyordu fotograf çekemedim ama kartepe belediyesi tabelası vardı calısmalarımızdan dolayı verdigimiz rahatsızlık felan kartepeden inmek için sadece asfalt yol mu var acaba

@aziz otkur aynen o tabelayı gördüm dün büyük ihtimal derbente inen yol
bak bu resime derbentten çıkan yol bu işte çok ıssız ve riskli motorla önceden keşif yapıcan sonra bisiklet ile :) seyirtepesindne çekilmiş bu resim motorcu bi adam
seyirtepeside suadiye tabiat parkına inerken hemen sağda buraya kesin gidicem kış gelmeden :)
bu yol.png

Bende tepeden baktımda bu yolu gördüm tek basına dogrusu gitmek delilik olurdu :) kartepe bu basıma be gelicegi belli olmaz :) ama denemek lazım seyir tepesine cıkıcakdım ama çok oyalandım geç oldugu için olmadı ama birdahaki sefere bende cıkıcam :) kartepe güzel

@aziz otkur suadiye tarafına inerken seyirtepesi tabelası var ama eskimiş zor gözüküyor dün gircektim inişte dedim içimden ayı falan çıkar falan vazgeçtim :D birde otelin yukarısında geyik alanı var orayada gidicem kafamda 2 yer var şuanlık :)

Center'dan Kartepe dedikleri yer kaç km ki ?
Staj içn Gebzedeyim, Bisikleti hafta sonu getircem inş.

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
maşukiyeden 18-19 km izmit merkezden 40-45 km vardır zirveye kadar

@Kahraman Süslü gebze centerdan bahsediyorsunuz sanırım. Gebze izmit arası d 100 karayolu biraz sıkıntılı olduğu söyleniyor özellikle gebze hereke çıkışına kadar yollar çok dar. Emniyet şeridi neredeyse yok.

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
Geri