Scudo Sports

Kocaeli

aslında normal bir tempoda hiç inmeden çıkabilicegimi düşünüyorum :) belki tempom düşük olucak ama çıkmak iyidir birşey sorucam şimdi otelin girişinde ücret istiyolar mı=?

Scudo
izmitli heryerde :) tesadüfe bak bende üniversiteye gittigim yerde pedallıcam

aynen hocam izmitte grublar var katıl birine :D

hocam ben gezerim :D antreman yapmıyorum hiç :p dünyaya eglenmeye geldik :D arazi felan hertürlü gireriz

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teke
@Ahmet Teke örnek : 70-80 km non stop yüksek tempoda pedal çevirmek : antreman. 70-80 km lay lay lom gitmek , resim çekilerek gitmek , yavaş tın tın gitmek : gezmek :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teke
@Snorlax yuvacık barajının ordan gidiliyor serindereye ama baya uzak yürümekle imkansız yani :) araban olacak yada bisiklet ile gidicen kamplı tur için. kamp atılcak yer var orda ama gece yabani hayvanlar rahatsız edebilir

@Melih Çolak Hadi ya parkur baya güzel görünüyordu:( Arabasız ve bisikletsiz gidilebilecek benzer güzellikte bir yer var mıdır peki?

@Snorlax serindere kanyonu çok güzel yerdir şelale falan var orda suyu buz gibi :) valla gezmek istiyorsan illaki bi taşıt olması gerekli izmitte seka parkı gezebilirsin yürüyerek marina olabilir saat kulesi olabilir yakın yer buralar :)

Geri