Scudo Sports

Kocaeli

Arkadaşlar merhaba kou da öğrenciyim,yol yarış bisikleti arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Ya da nerelerde arayışıma devam edebilirim rota verir misiniz

Scudo
@hbozan 2.el arıyorsan facebookta 2.el sayfalarına bakabilirsin çok sayıda bisiklet mevcut sıfır istiyorsan izmitte şişman bisiklete gidebilirsin bulvarda

Facebook üzerinden ilanlar verdim ve takipteyim izmitte bir fuat çayırlı var başka kimler vardır bilmek görmek isterim

Genelde onun ilanları var yol yarış bisikleti olarak onun dışında pek bulamadım

sayfa bu (link) btwin triban vardı bi kaç tane onlara bakabilirsin uygun fiyatı

Izmit seka park sahil yan yol. Mazgaldan tekerlegim gecmez bi durup resim cekeyim dedim.
Bu nasıl bir sorumsuzluktur arkadaş. Fark etmesek çok kötü bir kazanın habercisi.
Dikkat edin arkadaşlar 5-6 tane mazgal bu sekilde yerinde yok.

Dosyalar

• 20150505_215125-768x1024.jpg
    20150505_215125-768x1024.jpg
    63,7 KB · Okunma: 20
@sapienza

Valla pazar malum tatil olduğu ne yapalım, artık uygun bir zamanda inşallah denk geliriz, bu arada pazar günü outlet center'da bisiketli 2 arkadaş gördüm selamlaştık belki forumdan birileridir :)

Unutmadan Körfez'den seka park'a kadar kamera ile kayıt yaptım, İzmit içine de girdim ama seka park'ta kameranın şarjı bitti :(

@Samet POLAT

Klasik herkesin problemi olan bisiklet yolu olayları, seka park ve İzmit içindeki bisiklet yolunda yayalardan fırsat bulursak yolu kullanacağız, tamam kullansınlar ama en azından geçiş yolunu kapatmasınlar 2 kişi yan yana yürüyorlar bende mecburen tın tın arkalarına kadar yanaşıp tekerimi gösteriyorum :)

Merhaba, Ben de Darıca'dayım. :) Cami Mahallesi tarafı diyebiliriz. Daha önce İstanbul'da biniyordum. ancak burda tek başıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Darıca'dan başka varsa ufaktan grup binişleri yapılabilir.
Görüşürüz.

Merhaba,
Darıca ve çevresinde nerede biniyorsunuz? :) Ben genelde Bayramoğlu ada'ya veya eskihisar taraflarına gidiyorum.
Görüşürüz

yeniden hoşgeldin diyorum o vakit benim oraya bisikletle gelme işim zor ama hayvanat bahçesine gelmeyi istiyorum. :D

Beyler benim Bianchi Nero bisikletim geçen hafta çalındı.şuan beklemedeyim.haziran başı bisiklet alacağım. 2013 yılında nero yu izmitte realin ordaki şişmanmotorsiklet bayinden aldım.sizin önerebileceğiniz bisiklet maazaları varmı ? peşin fiyatına indirimi güzel olan bir yer..almayı düşündüğüm bisiklet 1000-1200 arası olacak..carraro 255 sizce nasıl ? siz ne öneriyorsunuz. bianchi nero eski bisikletimden cok memnundum.o tarz bişey istiyorum

hava da yağsam mı yağmasam mı modunda. benide çalışsam mı çalışmasam mı moduna soktu o_O

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geri