Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
hoş geldin bende gebze aksesapak tarafındayım , yarın kafama yatan bisiklet modelini inceliyip almayı düşünüyorum ..

satış ı ödemeyi yaptım 1 mayıs cuma günü aracımızla yuvaya getireceğiz.

Mosso Legarda 1421 Şehir Bisikleti -siyah

merhabalar bende merkezde oturuyorum bisikletliler dernegi kocaeli temsilciligi var turlarımıza katılabilirsiniz
(link)
(link)

ilk defa duydum kocaelide bisiklet grublarının artması sevindirici daha dogrusu aktifler mi? grub linki varmı?

@eminkandil
Grup tur için hepimizin uygun bir tarihte olmamız gerekli malum gebze sanayi bölgesi bende 3 vardiya çalışıyorum ama hafta sonu boşluğum oluyor benimde tek eksiğim bir kask kaldı onu da şehir içi kısa mesafelerde kullandığım için almadım , bu arada gebze pedal grubu adlı bir ekip var facebook sayfalarıda var

@bekotechno bende eskı bır yol bıskletı var onunla ugrasıyorum toplayacam dıye.. malum ıkıncı el sıteden almak ıstemıyorum burdan forumdan alayım dıyorum ama burda parcaların cogu ust duzey ve pahalı :::))

gebze pedal grubuna bakmamıstım hıc .aslında takıp etmek lazım

image.jpg Eski bisikletle bende uğraşmadım masrafından dolayı yeniledim eskisi 26 jant 1998 model peugeot, 28 jant mosso yanında yavru kalıyorimage.jpg

Herkese selamlar,
bisikletin rot ayarları tamam (30 lira verince yapıyorlar:) , bugün bir aksilik olmazsa kargodan sipariş ettiğim abus bisiklet kilidi gelecek,
(eskisinin anahtarı kilitli iken kırıldı, tam dolphin alışveriş merkezinin önüne kilitlemiştim, sonra gidip içerideki mağazadan ağaç dalı kesme aletini aldım 10-15 dk uğraşarak kilidi kesmeyi başardım, tabi kesme alatine boşa para verdik sonra çöp oldu alet)

Ben geçen sene yaklaşık her pazar Körfez'den İzmit'e seka parka oradan değirmendere vs. gidiyorum öğlen saatlerinde ne yolda nede başka yerde bisikletçi görmedim :)

Bu pazar yağmur yok gözüküyor, yaz sezonunun ilk binişini Allah kısmet ederse start vericem.

İzmit'te tur yapanlar var mı?

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
geçen haftadan itibaren haftasonu bir gün sabah Değirmendereden Kartepeye gelmeye başladık 3 4 kişi. Böyle her hafta devam edecek. Bi karbis olmasak da kendi çapımızda takılıyoruz.

Geri