Ben su sıralar eskı bısıkletım olan bianchı dag bısıkletıyle gezıyorum fakat 12 yıldan uzun zamandır o bısıklet bende artık yenı bısıklet almanın vaktı geldı carraro yol bısıkletı alıp aartık daha uzun yollara daha kısa surede sorunsuz gıtmek ıstıyorum
Neyse ben zaten merhaba dıcektım
@sapienza şöyle olabilir pazar günü saat 9 da arasta parkın yanındaki bisiklet eğitim pistine gelip halk turuna katılabilirsiniz ve tur sonunda kahvaltıda klüp hakkında konuşabilirsiniz siz ne yapmak istiyorsunuz antremanmı yoksa turmu
@Melih Çolak
Aslında gezmek amaclı kullanıyorum ama yol bısıkletımı alınca dahada cıddı dusunmeye baslıcam ben körfezde oturuyorum 12 yıllık bısıkletım var cumartesı gunlerı tek basıma tur yapıyorum en son sapanca-korfez golcuk- korfez turları yaptım Acıkcası gezmeyıde spor yapmayıda sevıyorum bısıklette bunun ıcın en ıyı spor aletı
@Melih Çolak Haftaya vıze haftası sanırım sadece cumartesı gunu bınebılırım ama ondan sonrakı hafta beraber tura cıkmayıda ısterım
Ayrıca vızelerden sonra yol bısıkletımde alıcak param cıkıyor
Amacım İzmit ve cevresinde yol bisikkleti olan arkadaşlarla tanışıp beraber gunıbirlik turlara cıkmaktır tecrubelerınden faydalanmaktır.
Yardımcı olursanız sevinirim
forumda izmitten pek kişi yok. tekrar yazıyorum grup var topluluk var kaynaşma var aşağıdaki gruplara göz atmanızı öneriyorum
(link)
(link)
(link)
(link)
hazır yeri gelmişken yazıyım : " Tanışma kaynaşma ve ilerleyen günlerde etkinlik düzenleme konularında görüş alış verişinde bulunalım arkadaşlar.Müsait olan herkesi bekleriz bisikletli veya bisikletsiz fark etmez . "
(link)