Scudo Sports

Kocaeli-Sakarya sınırlarında 185 km.'lik Solo Performans-5.temmuz.2010

Abi ayaklarına sağlık, sayende gezmiş kadar oldum ve ne kadar özlediğimi hissettim.

Uzaklardan Mersin'den selamlar...

• Beğen
Tepkiler: coşkun ayaz
Scudo
Çoşkun bey pedallarınıza kuvvet. Harika bir gezi gerçekleştirmişsiniz,performansınızda imrenilecek bir düzeyde.Çektiğiniz fotoğraflarda aynı şekilde çok güzel .Bence gezinizi fotoğraflarla süslemeniz temponuzu bozmanıza değmiş,o fotoğraflar olmas gezinin hiç bir anlamı olazdı bence.Bizde o fotoğraflar sayesinde oralar hakkında bir fikir sahibi olabiliyoruz.Size imrendim ,herşey gönlünüzce olsun.Sağlıklı günler dilerim

• Beğen
Cok super bir tur.Tura cikma sebebi ni anlatim ise ayri bir duygu. selamlar

çok güzel bir tur gerçekleştirmişsiniz.bu güzel paylaşım için teşekkürler. ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Herşeyi ile mükemmel. Sempatik anlatımınızda ayrıca güzel. Saygılarımla.

• Beğen
Harika bir tur, harika bir anlatım ve harika fotoğraflar...
Elinize, ayağınıza, dilinize, zihninize sağlık.
Sizinle beraber turlamış olduk.
Paylaşım için çok teşekkürler.

• Beğen
Çoşkun abi solo performansınıza bayıldım. Resimlerde çok güzel.Rotasız gitmeyi bende çok seviyorum. Geçen sene delta bisikletin serindere turunda beraber pedal basmıştık. İnş. bir başka turda beraber oluruz ;)

• Beğen
Coşkun bey, harika bir kararla çıkmışsınız bu çok güzel anlattığınız ve gösterdiğiniz geziye... Fotoğraflarınıza da tam puan. :in: Kutlarım sizi.

• Beğen
Turunuz, fotoğraflarınız ve anlatımınız harika
elinize ayağınıza sağlık

• Beğen
Gerçekten de güzel bir tur olmuş. Bu macerayı okurken Sakarya Üniversitesi yıllarıma geri döndüm. O yıllarda tren, otobüs, otostop ve yayan olarak dersimden arta kalan zamanımda önce Serdivan'dan Kazımpaşa'ya, sonra yerleşkenin arka kapısından Çubuklu, Aşağıdereköy derken; mezuniyetime kadar Sakarya'nın Karapürçek ve Taraklı hariç bütün, Kocaeli'nin bütün, Düzce'nin Merkez, Akçakoca ve Gümüşova ilçelerini ve o illerdeki birkaç köyü gezmiş ve gezintilerimi ilk okuldan beri tuttuğum seyahat günlüğüme aktarmıştım. O zamanlar daha Adapazarı-Karasu çevreyolu bitmemiş ve Adapazarı, ironik bir biçimde depremden sonra büyükşehir yapılmamıştı.

• Beğen
Çok hoş bir gezi olmuş. Solo albüm yapsanız bu kadar vakit ayırmazdım size, ama solo performansa hayır diyemem :D Ayağınıza sağlık.

• Beğen
Coşkun Bey,

Böylesine güzel bir tura bir o kadar güzel olan anlatımınızla bizi de ortak ettiğiniz için teşekkürler. Bu sayede size eşlik etmiş gibi hissettim.

Ayrıca,
Bu turdan edindiğim dersler;
-Selenizin çok rahat olduğunu düşünüyorsanız 150 km. yi aşın gelin öyle konuşalım.
-İnişlerde rampaların intikamını alırcasına 60 kmh üzeri hızlarla giderken, aniden önünüze çıkabilecek bir hayvan olursa nasıl duracağınızı düşünmek ve hızla inmeye devam etmenin dayanılmaz cazibesi.
-Uzun yolda Kask,eldiven ve pedli tayt giydiğiniz için kendinizle gurur duymak.
-Farklı rotalar ve yollar denemenin doyumu.
-Fotoğraf çekmek için durmak ve tempoyu bozmak, bu güzel manzaraları kim koymuş buraya ulan demek.
-Farkedilir olmak için fosforlu sarı giysiler giymenin farkı ve faydaları.
-Motorlu araçlar 1 defa düdük çalıyorsa -Yolumdan kaç, ezerim.
2 defa düdük çalıyorsa -Selam dostum, helal sana.
Acı acı düdük çalıyorsa- Ruhuna el Fatiha.

tecrübelerinizi de aklıma kazıdım. :in:

Böylesine keyifli, sorunsuz nice turlar dilerim.
Sağlıcakla kalın...

Geri