Scudo Sports

Kocaeli-İzmit KRON XC 1000 Çalındı

Özgür AL

Üye
Tepki
8
Merhaba;

03.05.2017 Günü Kandıra sapağı Shell Benzin istasyonu bisiklet park yerinden 2011 Model KRON XC 1000 marka bisikletim kilidi kesilerek çalınmıştır. Yüklemiş olduğum resimdeki aksesuarlar üzerinde yoktur. Sadece ön ve arka tam kapalı çamurluk ve barend ler mevcuttur. Bisikletin rengi fümedir. Görenlerin haber vermeleri rica olunur. Tel:0543 891 45 06 Teşekkürler.kronxc.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Scudo
Sn @Özgür AL geçmiş olsun. Bisiklet alan arkadaşlarımız buradan bisikletlerinin resimlerini paylaşıyor. Biz de onlarla sanki biz almış gibi mutlu oluyoruz.

Bisikleti çalınan arkadaşlarımız da buradan çalıntı haberlerini paylaşıp, yardım talep ediyor.
Emin olun,kendi bisikletimiz çalınmışçasına üzüntü duyuyor, üzüntünüzü sizinle paylaşmaya çalışıyoruz.

Umarım en kısa zamanda bisikletinize kavuşursunuz.
Esen kalın.

Geçmiş olsun..
Kiliti nasıl kesiyorlar acaba?Kilidiniz kaliteli değil miydi?

Merhaba. O petrol istasyonunda toplam 7 adet kamera var, her hafta mazot alıyorum dikkat etmiştim. Hele ki biri bisiklet park yerini görüyor. Kayıtlara bir bakın

• Beğen
Tepkiler: Özgür AL
Benzin istasyonu şu an tadilatta. kameraların çalıştığını zannetmiyorum. ama ben yine de şansımı deneyeceğim. teşekkürler.

Geçmiş olsun, inşallah bulunur diyeceğim ama kısa zamanda parçalayıp elden de çıkarabiliyorlar. Çalana hiç bir şekilde hayretmez umarım...

• Beğen
Yazık. Gerçekten üzücü. İnşallah bulursunuz.

• Beğen
geçmiş olsun oraya bu tarz bisiklet bırakılmaz bırakılmamalı giden gitmiş tekardan geçmiş olsun ..

Geçmiş olsun. Bisiklet severler kadar bisikletsever düşmanları da artıyor.:(

Geri