Scudo Sports

Kocaeli - İstanbul Yolculuğu Yol Arkadaşı Gelebilir

nisan ayında, bostancıdan izmit'e gitmeye karar vermiştim aniden .tabi dersler stabil arkadaşlardan notları alırım kafasıyla sabah 11 gibi evden çıktım; bagajda çadır uyku tulumu ıvır zıvır.gebzede ikiye ayrılan D-100 ve e5 diye devam eden yollardan e5 e daldım zamanında popüler olan dizinin ünlü repliğiyle ''sonunu düşünen kahraman olamaz diye''.bu sözü ne kadar yanlış anladığımı 4 tünel ve 3 viyadüğü kamyon ve tırların yanımdan sıfır (0) geçerken tekerlerinin rüzgarını ve aynı hizada gittiğimde geçte olsa anlamıştım.bu viyadükleri geçerken çadırım hep başına buyruk hareket ederek düşme tehlikesi gösterdi.bi düşse.. sonra olmaz böyle diyerek bisikleti sırtıma alıp yükleriyle beraber küçük bi tepeciği aşarak tellerin üstünden D100 attım. D100 iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Scudo
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Derinceden bisiklet alıp gebzeye süreceğim. Bisikleti d100 yolundan süreceğim. Sorun şu ki, neredeyse beş yıldır bisiklet sürmüyorum. Yolda çok ok fazla yokuş var mı?

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Derinceden bisiklet alıp gebzeye süreceğim. Bisikleti d100 yolundan süreceğim. Sorun şu ki, neredeyse beş yıldır bisiklet sürmüyorum. Yolda çok ok fazla yokuş var mı?
(link)

Buradan bisiklet için rota çizebilirsiniz. Rotanın yokuş profilini de aşağıdan görebilirsiniz.
Hatırladığım kadarıyla Tavşancıl-Dilovası arasında kısa ve orta sertlikte bir yokuş var. Dilovası-Gebze arasında ise hem sert hem de uzun bir yokuş var. 5 yıldır sürmüyorsanız o yol zorlayabilir.

strava rotasını ekliyorum;
(link)

Şu segment uzun bir süre ara vermiş biri için oldukça zor; %4.6 - 3km
(link)

Bisiklet kullanmak sırtıma çok iyi geldi 😄 kamburdum düz yürümeye başladım, boyum uzadı resmen. Kendi bisikletimi alıyorum artık 🙂

Bisiklet kullanmak sırtıma çok iyi geldi 😄 kamburdum düz yürümeye başladım, boyum uzadı resmen. Kendi bisikletimi alıyorum artık 🙂
Maşallah diyelim . Bisiklet bir çok derde devadır. İnşallah en kısa zamanda alırsın kendi bisikletini ve ağır ağır hareketli bir yaşama pedallarsın. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Kerimkzl
Geri