Scudo Sports

KMC zincir ?

cpt.enes

Aktif Üye
Tepki
40
İsim
Enes Öztürk
Bisiklet
Diğer
selamlar ... KMC marka zincirin kalite durumu nedir arkadaşlar.. iyi midir tavsiye eder misiniz.. ve 15 lira fiyat nasıl??

Scudo
Ruble ve ayna kol nedir? ilk önce ona uygun bir seçim olurmu?
Bence onları yazdıkdan sonra uygunluğunu sorsan daha mantıklı olur...Maddi olarak genel anlamda uygundur temzilğine göre tabii...İyi forumlar.. :)

profil resmimde gördüğünüz Chopper bisikletim için aldım KMC zinciri.. ruble ve aynakolun markası yok.. standart aynakol ve vitessiz tekli arka dişli... KMC zinciri yeni aldım.. sıfır yani

KMC dünyanın en büyük zincir üreticisi ve Shimano'nun da zincir üreticisidir. O yüzden tartışılmaz marka. Motorsikletim de bile KMC zincir kullanıyorum.

çok teşekkür ederim

Umarım seni ve bizi yanıltmaz.Kazasız belasız sürüşler...Paylaşımın için tşk ler..
İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: cpt.enes
teşekkürler.. herkese iyi forumlar.. kazasız sürüşler

• Beğen
Tepkiler: sadana
2009 dan 2016 ya aradan geçen yıllara rağmen burdan devam ederek bir sorum olacak salcano astro 242 srd bisikletimde kmc zincir takılı. zinciri kolay söküp takmak için kullanılan kmc missing link benim zincirimde mevcut değil. zincir temizlemede ,söküp takmada kolaylık sağlaması için yedek baklalardan alarak kendi zincirime takabilir miyim?

@ugur005
Tabi ki takabilirsiniz :) Zinciriniz kaç vites uyumluysa ona göre almanız yeterli.

@ugur005 takabilirsin. ama zincirine uyumlu olanı seçmen lazım.
10hız olan la 7 - 8 hız olanlar farklı

@Anonim kaç saniyeyle kaçırdım acaba :D

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
siteye yeni üyeyim sorulara cevaplar gerçekten çok hızlı teşekkürler

@ugur005 herzaman böyle olmuyor ama arada oluyor.benim cevaplanmayan konularım var mesela :D

• Beğen
Tepkiler: muhyt ve ugur005
Geri