Scudo Sports

Kmc zincir sökme

HErgün işe bisiklet ile gidip gelen bisiklet sever olarak, bisikletimi en son ne zaman yıkadım onu bile hatırlamıyor iken, sizlerin zinciri söküp temizlemek için emek harcaması bende çok büyük sorunlar olduğuna işaret ediyor gibime geldi :D

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri ve AliG.
Scudo
@tugrulboraerkil
Hocam açıkcası bende adını bilmiyorum milyoncuda reyonları gezerken dikkatimi çekmişti öyle almıştım . Sizde öyle yapın derim :) . Sonradan Ali expressden aşağıdaki penseyi aldım işin gerçek aleti http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/19/aeffa2a3dfe5f1a126b34cc483960921.jpg

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
pensenizda varsa sirf bu icin karga buruna gerek yok. Resimdeki kargaburunun girdigi yerlere tel gecirin o teli penseyle sikarak ayni sekilde sokebilirsiniz. Pensede mi yok. O zaman teli uzuntutarak iki taraftan gecirin tellerin ucuna elinizi acitmayacak sekilde iki idun parcasi sarip ayni yone dogru elinile kuvvet uygulayarak da sokebilirsiniz

Elektronikci kargaburunu ile sokmeye calisacagim ben.

Hirdavat_2475775.jpg

Bende ki karga burun zincir boşluğuna girmiyordu , sizdeki giriyorsa olabilir . Ama dikkat edin kargaburun çok dayanıklı olmayabilir ve kırılabilir.

Arkadaşlar kmc marka zincir kullanıyorum 9 lu sistem zincir sökme anahtarıyla zinciri sökmeye çalışıyorum ama sökemedim missing link yok zincirde ancak tüm pimlerin içi çukur çukur fakat pimin biri dümdüz acaba düz olan pimden mi çıkarmalıyımimages.jpg.zincirim resimde görünen gibi pimler çukur çukur.

@muhyt
Bu forumda ve youtube da cok emegi gecen geziniyo arkadasimiz zincir sokup takmayi anlatiyor asagidaki videoda.
Powerlink yoksa bu yontemi kullanacaksiniz.
Forumda bu konuya dair bolca icerik var zaten...

Geri