Scudo Sports

KMC color

Emirhan Kocamaz

Forum Bağımlısı
Tepki
354
arkadaşlar kmc nin rengli zincirlerini satan bir yer biliyormusunuz
orn:(link)

Scudo
forumda birisinde altın renkli olanı vardı.ama hatırlayamadım...

KMC zincirlerin Türkiye dist. Aslı Bisiklet. Bu yıl X9 SL Gold modelini getirecekler, ancak bu zincir, verdiğin linkteki zincirlerden hernhangi birisi değil, 9'lu sisteme uyan, içi dışı boş olan çok hafif bir zincir...

Fakat yetkililerle irtibata geçersen belki bu zincirden de (en azından bir daha ki sezona) getirirler.

Halilinde belirttiği gibi linkteki bmx zincirlerinden piyasada yok Aslı bisiklette sadece kmc x9 sl ve x10 sl gold getirecek bu sezon için.

Ben kmc 9 sl gold kullanıyorum çok da memnunum Aslı bisikletle yapılan uzun ikna konuşmaları sonucu zincirlerin 1-2 hafta içinde TR. ye geleceğini söylediler.

bende uzun süredir zafer gibi kmc ve ybn x9sl gold kullanıyorum performans ve hafiflik açısından mükemmel zincirler ama ybn kmc den sanırım 7-8 gram falan daha ağır onun dışında performans aynı. ama aslı bisiklet umarım bu zincirleri getirir.çünki çok işittik bu geliyor olaylarını gelmeden inanmam.

@bts.elektronik
Yok Şölen son gelen partinin içinde olduğunu söylediler umarım dediğin gibi traş yapmıyorlardır.

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
Geri