Scudo Sports

Km saatinizde kadans özelliği yoksa...

@trainspotting35 haddimi aştıysam kusuruma bakılmasın, o hoş olmayan ifadenin sonuna hemen saygı çoğul eki koydum. Özcan efendinin yaşından haberim yoktu.

Scudo
@Yunus Emre küçük kardeşim akıl yaşta değil baştadır. Yaşı boşver. Şartlara bağlı saygı olmaz, bunu dünya görüşü haline getirmek çok daha değerli.
Yazdığın şeyin uygulanabilir ve uğraşmaya değer olduğunu düşünüyorsan kimsenin fikrine ihtiyacın yok, bildiğin gibi yapmaya devam et.
Ama forumda bir görüş paylaşıyorsan olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumla da karşılaşmaya hazır ol. Beğenmediğin tepkilere atar yapmak yerine, karşıt görüşlere de saygılı olmalısın :harika:
İyi forumlar.

Edit: Neden gülme emojisi koyduğumu da söyleyeyim. "Alın size en kolayı" demiş ama gayet zorunu düşünmüşsün.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ben hiçbir alet olmaksızın en kolayını kastetmiştim (dikkatli bakıldığında bunu kastettiğim girdiğim mesajın sonundaki "bedava" sözcüğünden anlaşılabiliyor.) Bu şartlarda en kolayı bu bence. Hiç uzun yolculuk yapmadığım için bu aklıma gelmemişti.
.
Ayrıca ben bunun tuhaf bi yöntem olduğunun farkındayım ve o yüzden "mantıksız buldun heralde" sualini ilettim size. Kimseye atar yaptığım falan yok. Sonuçta burada hayrına bilgi paylaşımı yapılıyor. İnsanlara faydalı olan kimselere niye atar yapayımki ben.

Burada çok bilmişlik yapma amacım da yok ki olumsuz yorumlara tepki vereyim, sadece siz bana suizanda bulundunuz hepsi bu. Herkes herşeyi bilemez.

Ben o ifadeyi karşımdaki kişiyi tahkir etmek için de kullanmış olabilirim veya ipin ucunu kaçırıp biraz seviyesiz davranmış da olabilirim. Ama siz bu ikisinden hangisini kastettiğimi bilemezsiniz çünkü ortada açık bi aşağılama ifadesi yok. Ama ben kimseyi aşağılamadım, seviyesiz konuştum biraz o kadar. Seviyesiz davrandığım için de özür diledim.

Bu kadar ön yargılı olmayın.
.
Selametle.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ben ne için ne şekilde olursa olsun dikkatimi yoldan başka bişeye vermek istemem. yollar pek tekin değil çünkü. allah muhafaza en ufak dikkatsizlikte kaza yapabilirsiniz. kadanslı km saatim var ama ona bile çok nadir bakıyorum. zaten belirli bir noktadan sonra insan alışıyor ve kaç kadansta olduğunu tahmin edebiliyor ve ona göre vites değiştiriyor.

Bi sözelci olarak bisiklet üstünde bunu hesaplamaya kalkarsam muhtemelen kaza yaparım ben hocam. Pedal çevirmeyi bile unutabilirim. 😳

gözden kaçırdığım bir nokta varmı? demişsin. evet var. soru soran ''mı, mi, mu, mü'' ayrı yazılır. yani doğrusu. gözden kaçırdığım bir nokta var mı? şeklinde olmalıydı, sayın sayısalcı.
edit: ben de sayısalcıyım.

• İnanılmaz
Tepkiler: bohemamca
gözden kaçırdığım bir nokta varmı? demişsin. evet var. soru soran ''mı, mi, mu, mü'' ayrı yazılır. yani doğrusu. gözden kaçırdığım bir nokta var mı? şeklinde olmalıydı, sayın sayısalcı.
edit: ben de sayısalcıyım.
Kusura bakmayın ama belli 🤣.

Dipçe: Yanlış anlamayın, sadece takılmak istedim. Sevmediyseniz silebilirim.

Geri