Scudo Sports

Km saatim yanlış gösteriyor

burakipci

Üye
Tepki
9
İsim
Burak İpçi
Sigma bc1009 kullanıyorum. bilen bilir kötü bir saat değildir. ayarları vs herşey ok. ama nedense 20 yi 30 30u 45 vs gösteriyor. fark 2-3 km olsa önemsemicem. ayarlarda birtek bilemediğim total odo kısmı var oda 2180 e ayarlı. bundan olabilirmi

Scudo
Odo o sayacın kurulumundan beri gittiğiniz toplam km dir

Lastik çapınızı yanlış ayarlamışsınız

Kullandığınız jant - lastik ölçüsünü belirtirseniz (ve eğer cihazınızın kullanım kılavuzu yoksa) gereken değeri buradan bizler de söyleyebiliriz.
(Veya siz de Sigma'nın internet sitesinden modelinizin kullanım kılavuzunu indirebilirsiniz.)
Sonrasında ayar menüsündeki wheel size başlığına bu değeri girer, cihazın doğru ölçüm yapmasını sağlarsınız.
Mesela ben 26x2.00 ölçüsünde jant - lastik kullanıyorum, cihazın kullanım kılavuzunda buna karşılık gelen değeri baz alıyorum.

benim de saat sanırım yanlış gösteriyor,700x28-27mm lastiklerim çap değeri ne girmem gerek arkadaşlar polar cs500 için acaba

@okkesmutlu

(link)

Lastik - jant ölçünüze göre girmeniz gereken değer 2101 olmalı.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Tamer Çetiner 2101 yaptım hocam teşekkür hocam birde lastği 25 mm takarsam değer değişiklği yapmam gerekiyormu acaba verdğiniz link bende açılmıyorda

Vay be hiç düşünmemiştim demek ki benim saat de ondan saçmaladı böyle:(:( ben de700X 38cyi 35c ile değiştirmiştim. Aklıma bile gelmemişti, oysa düşnebilmek gerek.
teşekkürler hoş bir paylaşım oldu .
hemen mezroyu alıp lastiği ölçeyim yarısını gireyim:)

Geri