Scudo Sports

Km Saati !!

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
evet arkadaşlar km saatinde kablolu mu kablosuz mu tercihinizdir ve neden şimdiden teşekkürler.

Scudo
farketmez ikiside gayet güzel..bende kablolu sigma 1609 var çok çok memnunum..kablosuzdan da herkez çok memnun...:p

Bana göre kablosuzu kabloludan ayıran tek fark fiyat faktörü, tabikide kablosuz daha iyi, gecikme vs. yok, ayda yılda bir kablosuz yanlış gösterir belki. İşin içine kadansta girince fiyat faktöründen ötürü mecbur kablolu modellere yönelmek zorunda buluyorum kendimi.

ancak kablosuz modellere ayda yılda bir değil çok fazla sapma yapıyor diyorlar?

Bilinen iyi modellerde yapmıyor, 3-4 yıl kadar mavic wintech fs kullandım, buna sadece 1 yada 2 kez şahit oldum. Aynı şekilde sigma olsun blackburn olsun bu konularda sıkıntı yaşatıcağını sanmam.

Merhabalar formu sabahtan beri didik didik ettim ama bir konuda çok övülen bir cihaz diğer konuda yerin dibine sokulmuş anlamadım bu durumu gerçi kullanan sorun yaşamayan bu çok iyidir diyor bir sorun yaşayan bunu almayan 5 para etmez diyor anlamadım gitti bir kaç ürün var aklımda kablosuz istiyorum bu konuda da abartılı derecede farklılıklar var kimi çok iyi sorun çıkmaz derken kimide çok kötü kablolu alın demiş her şeyden etkileniyor filan kafam karıştı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarına uyarak bir sayaç alacağım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim aklımda ki modeller şunlar :

(link)

(link)

(link)

aralarında en çok istediğimde btwin count 8 açıkcası ama çok uzun gibi ama gidon boğazında çok da problem çıkarmaz gibi tavsiyelerinize açığım teşekkür ederim :eek:

eklemeyi unutmuşum ayrıca bunlarda yok sanırım ama pil değiştirildiğinde verileri saklayabilen bir ürün olursa süper olur

dostum 3 senedir kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım sigma markasını öneririm

Aşağıdaki ürünü sipariş verdim, gelince değerlendirmesini yaparım. Pek iyi olduğunu sanmıyorum ama 13TL'ye oldukça iyi bir F/P gibi gözüküyor.

(link)

bende 2 ay önce sigma 1009 sts aldım ve memnunum.pili çıkarınca değerlerin gitmemesi için hafızası olması gerekiyor ve bu modelde var.ben 2. el olarak 50 tlye aldım.

Count kullanıyorum. Gayet de memnunum. Resimde uzun gözüküyor fakat değil. Zarif ve küçük bir cihaz. Kare olanlara nazaran çok daha iyi cepte taşınıyor. Kesinlikle tavsiye edilir.

Count 8 + bisikletin rengine uygun bir kapak tavsiye ederim. Decathlon'da kapaklar da satılıyor. 8 lira olması lazım.

merhabalar arkadaşlar bende bir cihaz almak istiyorum fakat calori ölçümünü gösteren bir model varmıdır önerebileceğiniz marka vb . . .

@Rmzn

ilk linkteki ürünü ben kullanıyorum,çok da memnunum,tavsiye ederim

@yılmazgökhan

Gecen hafta parkur bisikletten online siparis veremeyince telefon ile gorusup havale cikararak 45,00.-TL'ye velo 9 kablolu aldim. Kargo ucreti 9,50.-TL tuttu. Kalori hesabi ve karbon salinimi hesabi veriyor. Ama elbette kalori harcamasi her saatte oldugu gibi belli kriterlerdeki ortalamalara gore hesaplaniyor. Gerci ben memnunum ve benim isimi goruyor. İlgilenirsen bilgine :)

kablosuz ile kabloluda çok bir fark yok diye biliyorum

Arkadaşlar ben as 888 km saati kullanıyorum.Km saatinin ekranını gidondan nasıl çıkartabilirim.Lütfen yardımcı olurmusunuz.:)

@Hasan BODUR
Sağa veya sola döndürerek. Diğeri ise kızaklı, ileri veya geri.

Assize modelleri ileriye doğru kaydırarak çıkıyor.geride mandalı var onu kullanıp ileriye ittirin.

Geri