Scudo Sports

Km saati tavsiyeleri

Scudo
@Ceyhun Özkan maşallah Allah nazardan kem gözden korusun. Sen yinede km atma bir daha yaz yeter . Malum öyle gözler gördüm ki mübarekler bir bakışta koca öküzü deviriyorlar.

Şaka değil selam vereyim dedim kilitli pedal açılmadı olduğum yere düştüm. 🤣 Neyse arkadaşa kızdım lan oğlum nazar ettin diye. Ayrıldım5-10 sefer denedim çat diye açılıyor. Ne pedalda sıkıntı vardı nede kallerde. Ne anlarsan anla bu işte.:harika:

@necmeddin Haklısın abi, yaşadığım yerde de çok nazarı değen insan var. Sürekli besmele çekip maaşallah diye diye geziyorum. 1-2 kere ağzım yandı çünkü :) Sünnet çocukları gibi maaşallah yazısı mı taksam formanın üstüne :koptum: O değil de konu ne kirlendi be, @Can Sonbay hakkını helal et.

XLC KM SAATİ KABLOSUZ 17 FONKSİYON

Bu ürün için ne diyorsunuz?

.

Son düzenleme:
@ata771 Giant uygulaması iphone cep telefonunuz var ise kullanabilirsiniz. Maalesef android ile olan sözleşmesi fesedilmiş diye biliyorum. En azından Giant continumm sync uygulaması için. Sony xperia xz premium cihazım da istediğim verimi alamadım, belki de sebebi ant+ olmayışıdır bilemiyorum. 8-9 Ay sorunsuz kullandım bu cihazı hala da duruyor.
Merhaba,

bu ürün ile birlikte kullandığınız bir nabız ölçer var mı acaba?

Sizce nabız ölçer için ne kullanmalıyım..

Teşekkür Ederim.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@tarkanaslan Ben decathlon'da ki nabız bandını kullanmıştım. Onun dışında bir ürün kullanmadığım için bilgi veremiyorum maalesef.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@tarkanaslan Ben decathlon'da ki nabız bandını kullanmıştım. Onun dışında bir ürün kullanmadığım için bilgi veremiyorum maalesef.
Peki bu ürün kullanılır mı acaba? (link veremiyorum)
Decathlondaki
SİYAH NABIZ ÖLÇERLİ KOŞU SAATİ ONRHYTHM 110 KALENJI

• Beğen
@tarkanaslan Bant ne ile bağlanıyor onu bilmek lazım öncelikle ama saate bağlanıyorsa km saatine de bağlanır gibi. Yine de bunun garantisini veremem ne yazık ki.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar merhaba
İkinci el bisiklet aldım yanında bu saati verdi arkadaş. Bunun kullanma kılavuzu sizde var mı?

Dosyalar

• 15945673235152010740602942136644.jpg
    15945673235152010740602942136644.jpg
    841,4 KB · Okunma: 94
@tarkanaslan Bant ne ile bağlanıyor onu bilmek lazım öncelikle ama saate bağlanıyorsa km saatine de bağlanır gibi. Yine de bunun garantisini veremem ne yazık ki.
Deneyeceğm.
Sigma saati aldım.Bugün yarın Giant alıp deneyeceğim.Son durumu da paylaşırım.

• Beğen
Yeni başlık açamadığım için buraya yazıyorum. Geçen gün ikinci kez sigma marka km saatimi çaldırdım. Birincisinde artvin de mola verirken ikincisinde sinop ta denize girerken çalmışlar.bisikleti her park ettiğimde saati sökmeye üşeniyorum veya unutuyorum. Hata ben de mi bilemedim

• Üzgün
Tepkiler: Baybora
Yeni başlık açamadığım için buraya yazıyorum. Geçen gün ikinci kez sigma marka km saatimi çaldırdım. Birincisinde artvin de mola verirken ikincisinde sinop ta denize girerken çalmışlar.bisikleti her park ettiğimde saati sökmeye üşeniyorum veya unutuyorum. Hata ben de mi bilemedim
Geçmiş olsun ağaaaaa.... bir de böyle dertleri mi var bu işin ya. vazgeçtim kesin. casio asker saarinden bozma bişeye dünya para ver bi de çalınsın...

• Beğen
Tepkiler: cape2cape

Geçmiş olsun. Sorduğunuz için söyleyeyim, hata sizde 😅. Ben biraz paraya kıyıp aldığım güzel ışıkları çaldırdığımdan beri, 1dk bile bakmayacak olsam hem ışıklarımı hem yol bilgisayarımı usenmeyip çıkarıp cebime atıyorum.

40 TL'ye n11 üzerinden satılan KM saati var alınır mı?

Nasıl bişey olduğuna bağlı. Çinin kablolu km saatleri 30-40 tlye satılıyor n11 de ama decathlonda 50 tlye o Çin mallarından daha iyisi var.
(link) bu ürünü kastediyorum. 10 lira daha verip Decathlon'dan almakta mantıklı aslında.

(link) bu ürünü kastediyorum. 10 lira daha verip Decathlon'dan almakta mantıklı aslında.
Uzun zaman önce ben bunu kullandım. 200km'yi geçtiğinde bir anahtar ışığı yanıp sönüyor sebebi ne bilmiyorum. Bir türlü çözemedim ve önceki bisikletimi satarken yanında verdim. Okuması aşırı doğru diyemem, sonuçta çapı falan hesaplayıp kendin giriyorsun yaklaşık olarak. Bu cihaz da kablolu ve herhangi bir garantisi yok. Decathlondaki ürün de kablolu, okuması daha doğru ve garantisi net işe yarıyor. Geçen hafta 8-9 aylık btwin 120km sayacında sorun yaşadığım için mağazaya götürdüm iade aldılar ve btwin 500km sayacı aldım. Yani bir sorun olduğunda sadece faturaya bakıyorlar, ürünü sen almışsan ve problemli ise sorun çıkarmıyorlar. Piyasadaki en iyisi diyemem ama işini gayet iyi yapıyor. Fiyatıda piyasaya göre makul. Ben decathlondaki saati tavsiye ederim sana, son karar senin.

Uzun zaman önce ben bunu kullandım. 200km'yi geçtiğinde bir anahtar ışığı yanıp sönüyor sebebi ne bilmiyorum. Bir türlü çözemedim ve önceki bisikletimi satarken yanında verdim. Okuması aşırı doğru diyemem, sonuçta çapı falan hesaplayıp kendin giriyorsun yaklaşık olarak. Bu cihaz da kablolu ve herhangi bir garantisi yok. Decathlondaki ürün de kablolu, okuması daha doğru ve garantisi net işe yarıyor. Geçen hafta 8-9 aylık btwin 120km sayacında sorun yaşadığım için mağazaya götürdüm iade aldılar ve btwin 500km sayacı aldım. Yani bir sorun olduğunda sadece faturaya bakıyorlar, ürünü sen almışsan ve problemli ise sorun çıkarmıyorlar. Piyasadaki en iyisi diyemem ama işini gayet iyi yapıyor. Fiyatıda piyasaya göre makul. Ben decathlondaki saati tavsiye ederim sana, son karar senin.
O zaman Decathlon'da bulunan 50 TL olan saati alıyorum. Teşekkürler.

@Hami Bulut @makaram çok teşekkürler yardımlarınız için. Ben de bu şekilde monte ederek çözdüm sanırım çalışıyor gibi şimdilik. Bir de son olarak cihazı Bluetooth ile eşleştirmek için, iki tuşa aynı anda basınca sensor yazan bir ekran geliyor ama kullanım klavuzunda bu tuşlara basınca phone yazan bir ekran çıkmış acaba bu ekrana nasıl geçiyoruz bir bilginiz var mı?
Çözüm bulabildiniz mi?
Ben az önce denedim oldu.
İsterseniz pdf gönderebilirim.Kısaca anlatayım.
Telefona Ridesync uygulamasını indiriyorsunuz.Ondan sonra bağlantı oluyor.
Bluetooth ile eşleştiriyorunuz.
Uygulama içinden de Settings kısmından MYbikesol üstteki + işaretinden cihazı buluyorsunuz.Eşleştiriyorsunuz.
O zaman phone olarak görüyor...
Ben Sigmanın saatiyle gelen nabız bandını denedim ama beceremedim.

Geri