Scudo Sports

Km saati tavsite ve önerilerinizi bekliyorum

sigma 16.12'de ışığı açıyorsunuz sol taraftaki alt ve üst düğmeye basılı tutuarak..
daha sonra herhangi bir tuşa basınca 3 saniye kadar yanık kalıyor sonra sönüyor.

saatte aynı şekilde ana ekranda saat yok.
sağ üst tuşu tek basma ile ekrana geliyor.

Scudo
Kardeş ebaya gir yb-813 ve dediklerinin fazlası mevcut kullanıyorum memnunum tavsiye ederim ucuzda

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

türkiye üzerinden alım yapacagım arkadaslar tavsiye bekliyorum ışıklı ve ekranda saati gösteren km saati rica ediyorum

Tayfur Bey merhaba,
size özel mesaj attım.

Arkadaşlar merhaba aşşağıda resmini ekledğim km saatini alıcam bilgisi olan varsa nasıldır alınır mı kablosuzda herhangi bir sorun olurmu ?

(link)

@Erhan Dazkırlı

Benim aldığım saate çok benziyor. Ben kablolusunu aldım aliexpress ten ama henüz gelmedi. Giriş seviyesi kullanım için ve ucuz diye aldım ama eğer memnun kalmazsam Sigma alacağım. Benim aldığım link aşağıda.

(link)

@Erhan Dazkırlı

Ürün çok hoşmuş. Arka ışık da çok işine yarar. Bende Assize As8000 var ayarını bozmadığın sürece kablosuz daha iyi :) Bir de benimkisinden pahalıdır bu cihaz haliyle daha kaliteli ve sorunsuzdur. Bence düşünmeden al derim.

Benim çok hoşuma gitti almamış olsam ben bile alırdım belki ilerde böyle bir şeye geçebilirim.

Kablosuz sorun oluyor diye okumuştum biyerde ama doğrumudur 22 liraya denk geliyor bu km saati kablolusuda 12 lira falan beyaz ışık ve yeşil ışıklı var :)) yeşil gece daha iyi olur sanırım.

@Erhan Dazkırlı

Ben Assize As8000'i Aydın Bisikletten 50 TL'ye aldım ayarını bozmadığın sürece ve pil bitmedikçe sorun yok. Pil bitince değiştirirsin ayarı bozulunca yeniden çok hassas ayar yapıyorsun. Yurt dışında çok daha ucuz oluyor galiba şu arkadaşın link verip benim beğendiğim 12TL'ye geliyorsa ben hiç beklemeden alayım.

Bu satıcının ürünlerine bir bak baya birşeyler var ben burdan km ve kadro üstü küçük çantayı telefon yeride var birde 5 li arka ışıkdan alıcam km de kararsızım işte kullanan birisi olaydı iyiydi:(

(link)

Herkese merhaba
Bisikletimi bu aralar tekrar çok sık kullanmamdan dolayı bir km saati almaya karar verdim bu arada bisikletim carraro 419 grunge. Bisikleti genelde şehir içinde kullanıyorum km saati konusunda çok kararsız kaldım önce sunding almaya karar verdim fakat bazı olumsuz yorumlardan dolayı vazgeçtim sigma8.12 öneren çok ama oda kablolu sorun yaratır mı aklım karıştı, en iyisi size sormak :rolleyes: Siz ne tavsiye edersiniz kablolu veya kablosuz fiyat olarak 80 geçmezse sevinirim malum öğrencilik :rolleyes:
Teşekkürler

Ucuz ve iyi bir km saati arıyorum
Gittigidiyordan bulmuştum ve almak üzereydim
Almadan önce sormak istedim
:)

Ben Sigma bc 5.12 kullanıyorum.Fazla fonksiyonu yok ama ben memnunum düzgün çalışıyor.

(link)
23,99 liraydı 123 olmuş herhalde yanlışlık var.
Alacağım zaman düzelir.

(link)
23,99 TL idi. Bir yanlışlık oldu galiba.
Bu güzel mi?

takipteyim, decathlon internet mağazasına bakın birde

@Utkucallak bende sendeki km saatini kullanmaya başladım güzel beğendim bende fakat anlamadığım nokta evde beklerken mesela normal saat tarih fonksiyonuna geçiyor ekran hiç sönmüyor sende de böylemi ekran neden sönmüyor öyle özelliği yokmu acaba

android telefon kullaniyorsaniz internette gps destekli cok kalite uygulamalar var. ben yol bilgisayari aldim aldiktan sonra kullaniyorsun ancak telefonun sarjini takip edebilirsen uygulamalar daha mantikli.

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
Geri