Scudo Sports

Km saati pili çıkarınca?

Elimle giremedim firmaya mi goturmeliyim acaba? 7 aylık emegim hiç oldu
Insallah bunu dusunmuslerdir

Scudo
@AsiDelikanlı Malesef bazı modellerde bu veriler pil değişimi ile sıfırlanıyor.
Hocam 10 dakikadır bakıyorum ama bu cihazda malesef el ile değer girme yok.Hatta daha da kötüsü toplam km. 999'dan sonra 1000 değil de 0 oluyormuş galiba.
Şu makalede ayrıntılı incelemiş arkadaş.
(link)

Son düzenleme:
Oyyyyy benooo benoo agam senin dilin ne söyliii
Gurban olam biriniz iyi haber verin uyku girmiyor gözüme ???

sırf bu yüzden strava açıyorum her sürüşte. saati sadece anlık hız ve kadans için kullanıyorum.

Anladım umarım decathlondan guzel bi yanıt gelir çok üzüldüm ya sabah ise giderken bazi yerlerde km okumuyordu ben dedim pil bitiyor herhalde

Ders oldu ya bi daha bişey kullanıyorsan adi parcaya kacmayacan

Benim çin malı inbike marka saatimde ilk açılışta odo girişi mevcut.
Kullanım kılavuzunda pil değişimlerinde bilgiler sıfırlanır, pil değiştirmeden odo bilginizi ve tekerlek mm ölçünüzü not ediniz diye yazıyor.

Benim çin malı inbike marka saatimde ilk açılışta odo girişi mevcut.
Kullanım kılavuzunda pil değişimlerinde bilgiler sıfırlanır, pil değiştirmeden odo bilginizi ve tekerlek mm ölçünüzü not ediniz diye yazıyor.
YT-813 var bende, onda da sonradan değerleri girebiliyorsun. Sevmediğim yanı, 3-5 dk durduktan sonra hareket ederken tekrar elle açman gerekiyor, yoksa kendiliğinden devreye girmiyor. Ama diğer özellikleri yerinde...

@z_g_h Aynen benim zamanında Çin'den komik bir fiyata aldığım Sunding marka büyük ekranlı km. saatimde de bu özellik var.Şuan kutusunda yedek olarak duruyor.

YT-813 var bende, onda da sonradan değerleri girebiliyorsun. Sevmediğim yanı, 3-5 dk durduktan sonra hareket ederken tekrar elle açman gerekiyor, yoksa kendiliğinden devreye girmiyor. Ama diğer özellikleri yerinde...

Benimki de 2 dk kadar bir süre sonra kapanıyor. Ancak tekerlek 4-5 tur attıktan sonra sinyal alıp açılıyor kendisi.

Ben de otomatik devreye giriyor bazen elle açıyorum
Kablsuz aldığıma bin pişmanim bazen 1kmye yakın yerlerde çekmiyor gunluk ise geliş gidiste standart 2km kaybediyorum
Sirf kaybetmiyim diye ana caddeden cikip ara sokaklara daliyorum onda da köpeklerle papaz oluyoruz ?

• Hahaha
Tepkiler: -Skynet-
Geri