Scudo Sports

km saati önerisi?

Tepki
68
İyi akşamlar, km saati almak istiyorum ama karar veremedim, bu üçünden hangisini önerirsiniz?

echowell echo v3 (46 tl)
(link)

sigma bc 1009 (58 tl)
(link)

velomann v1.11w (52.50 tl)
(link)

velomannda kcal sayacıda var,karar veremedim,yardım ederseniz sevinirim.

Scudo
arkadaşım ben daha yeni aldım sıgma bc 1009 u,sanada tavsiye ediyorum,,,

Sigma bende kullaniyorum ozelliligine bakmadan once markaya bakmani oneririm sigma en iyilerden biridir ve alman malidir diyerleri hakkinda pek bi bilgim yok ama alicaksan sigma al omur boyu kullanirsin(tabi kırmazsan :) )

km saati konusunda Sigma'dan şaşma derim. Bendede Sigma 1609 var çok memnunum.

1009 dan şaşma
yeni aldım çok memnunum
verilen parayı hak ediyor..

@kenanyıldız

öyle bişey olmaz. sadece dag bisikletlerinde masa ve jant telleri arası biraz fazla mesafeli oldugu için, alıcıları birbirine yaklastırırken ince ayar gherekiyor. yoksa janta takılan alıcı kalipere degebiliyor.
Ayrıca pro 3.3 kullanıyorum. daha önce sigma da kullandım. sigma sanki daha iyi gibi. ama daha pahalı tabi.

Kablo olmasını hiç gözünüzde büyütmeyin. Bir kere doğru bağladıktan sonra o kabloları görmüyorsunuz/önünüze çıkmıyor/farkedilmiyor.

Cateye de güzel arkadaşım tavsiye ederim. Bende Velo 8 modeli var.:in:

maalesef sitede sigma bc 1009 kalmadığı için alamadım, bana vd0 a8 önerdi, özellikleride bc 1009 ile aynı olduğu için onu aldım, sizce vdo nasıldır?
(link)
linkteki km saati

@İbrahim Özhan DOKUMACI
HAYIRLI OLSUN
VDO iyi bir markadır.Sigma almadan önce bende düşünmüştüm VDO'yu ama sonra 1609 aldım mutluyum :D

Sigmaaaa :) 1009 aldim bugun. Kutusundan cikarmaya kiyamiyorum. Ayni hissi ilk Garmin GPS2imi aldigimda da hissetmistim. :)

Geri