@Emre Özhan
As 900 ve As 904 marka dijital km saatlerinden 1998-2005 yılları arasında 5 tane kullandım. Abartısız yazıyorum, en fazla 6-7 ay kullandıktan sonra hemen hepsinde senin belirttiğin sorunu yaşadım. 2005 senesinden sonra bir daha bu kalitesiz km saatlerinden kullanmadım. Maalesef km saatinin içindeki elektronik sistemi bozulmuş. Buradan km saatinin düzelmeyeceğini belirtiyorum. İstersen o saati kullanmaya devam edip yazdıklarımı bizzat tecrübe de edebilirsin. Zaten As serisi olan km saatleri 10-15 lira arasında fiyata mahalle arası bisikletçilerde satılıyorlar, kalite olarak da iyi değiller. Yapacağın şey Sigma, Cateye, Blackburn gibi tanınmış markaların 25-30 lira arasında satılan modellerine yönelmek. Arızanın cep telefonu vs gibi frekans bozucu şeylerden kaynaklandığını düşünebilirsin. O halde belirteyim. Ben de arızanın aynı şeyden kaynaklanabileceğini düşünüp cep telefonumu yanıma almamıştım. Ancak telefon olmadan da aynı arızayı yaptılar. Zaten 2002 yılından önce cep telefonum yoktu. Bu süre içinde de birkaç tane As serisine ait km saatim aynı arızayı yaptı.
İYİ PEDALLER