Scudo Sports

Km Saat Mıknatısı

Ali.K

Forum Bağımlısı
Tepki
470
Km sayacımın mıknatısı kayboldu ve yeni bir mıknatısa ihtiyacım var.En kolay nasıl temin edebilirim?Çin malı km saati alıp onun mıknatısını kullanmadan başka:)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Scudo
Ali eğer Serkan göndermez ise söyle ben yollarım :) gerçi o kargoya da para vermiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ali.K
abi benimde mıknatıs kayboldu elinde olan varmı abilerim

benimde mıknatısı jant teline sabitleme yerinden kırıldı nerden bulacam acaba bilen varmı decathlonda olandan dı elinde sabitlemeli olan varmı

Decathlonda 10 lira arkadaşlar bu kadar telaşlanmayın.Birebir aynı işi görür mıknatıs sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
Arkadaşlar, bende mıknatıs arayışı içindeyim. Elinde olup satmak isteyen varsa talibim. Teşekkürler...

decathlonda satılan kalitesiz adi plastik kaplamalı mıknatıstan çok daha sağlam Kromdan yapabilirim. ticarete döksem alan olurmu acaba ??

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
Sıgma 5. 12 km saatim bozuldu garanti süresi dolmadi henüz fakat faturasını bulabildim garanti belgesini bulamadım aldığım yer ile muhatap olmadan garantilili bir şekilde nerede yaptirabilirim teşekkürler

Hala mıkntısa ihtiyacı olan varsa ben de yollayabilirim özelden mesaj atın

selam dostlar yassı jant teli için km saati mıknatısı lazım :)

Bana da lazım İstanbul da olup fazladan olan var mıdır? Uygun bir miktara alabileceğim birileri ?? :)

@seyyid.ahmet

(link)
İşinizi görür sanırım.

arkadaşlar elinde mıknatısı olan varsa bana verebilir mi şu an alıcak param yok :c

Geri