Scudo Sports

Klein Quantum ve Muhtesem Boyasi

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.709
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Koleksiyonuma dahil etmek üzere Muhtesem Flip Flop boyasi ile taninmis ünlü marka Klein Quantumu topladim.
Donanim olarak Campagnolo Centaur 10lu Set kullandim.

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5,1.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10 (1).JPG
10 (2).JPG
10 (3).JPG
10 (4).JPG
10 (5).JPG
10 (6).JPG

Son düzenleme:
Scudo
Gerçekten şahane bir boyaymış. Bu jantın zaten hastasıyım, grup setle beraber çok yakışmış. Eline sağlık Murat 👍
Gidon bandını ne renk düşünüyorsun? Belki sele ve bant aynı renk olacak şekilde bir şeyler düşünülebilir mi?

Bisiklet mükemmel ona lafım yok. Merak ettiğim park standı. Klasik mi o da? Çok farklı geldi gözüme.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz- ve Özcan
Gerçekten şahane bir boyaymış. Bu jantın zaten hastasıyım, grup setle beraber çok yakışmış. Eline sağlık Murat 👍
Gidon bandını ne renk düşünüyorsun? Belki sele ve bant aynı renk olacak şekilde bir şeyler düşünülebilir mi?
Tesekkürler Özcan, gidon bandini daha düsünüyorum. Daha dogrusu seleyi beyaz renk takamak istedigim icin bandi da beyaz düsünüyorum ama simdilik kararsizim. :)
Bisiklet mükemmel ona lafım yok. Merak ettiğim park standı. Klasik mi o da? Çok farklı geldi gözüme.
Evet Kadir stand da klassik, bulabilsem 4-5 tane daha alacam ama bulamiyorum online bir site de görmüstüm ama o siteyi de bulamiyorum. :agla:

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Bisiklet o kadar göz alıcı ki stand dikkatimden kaçmış. O ne güzel bir tasarımmış öyle. Neden böyle şeyler artık üretilmez anlamıyorum.

´Selam Özcan, son cümlen de bisikletimi, standimi kast ettin bilmiyorum ama ben de ayni düsüncedeyim. Neden artik her ikisiden den yada türlerinden üretilmiyor? :agla:

• Muhteşem
Tepkiler: Özcan
Standı kastetmiştim ama katılıyorum, böyle bisikletler de üretilmeli :)

• Muhteşem
Tepkiler: Murat Cömez
Bisikletin boyası resmen ateş ediyor.Mükemmel bir göz zevki sunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Cidden muhteşem duruyor, elinize sağlık 🙏
Görsel şölen oldu gözlerimize 😌

Geri