P Paslı Bisiklet Daimi Üye Kayıt 13 Mart 2011 Mesaj 370 Tepki 156 Şehir ... Başlangıç 2011—12 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Downhill-Freeride 25 Mayıs 2011 #21 Kadroyu boyayarak başla bence
E emin öztürk1 Üye Kayıt 1 Aralık 2010 Mesaj 55 Tepki 38 Şehir istanbul/mecidiyeköy 25 Mayıs 2011 #22 yürüyen aksamlarını onarmanız ulaşım için kullanmanızı kolaylaştırır, ben de eski model bisan yol bisikleti kullanıyorum, gayet memnunum.
yürüyen aksamlarını onarmanız ulaşım için kullanmanızı kolaylaştırır, ben de eski model bisan yol bisikleti kullanıyorum, gayet memnunum.
S Selim Esener Forum Bağımlısı Kayıt 24 Temmuz 2009 Mesaj 870 Tepki 387 Şehir Ankara 26 Mayıs 2011 #23 güle güle kullanın...
M.MURAT YILMAZ Üye Kayıt 2 Mayıs 2011 Mesaj 93 Tepki 53 Şehir KONYA 26 Mayıs 2011 #24 güzel bir bisiklete benziyor. Benim de böyle bir yol bisikletim vardı. Bir elden geçirdimi canavar gibi olur. Hayırlı olsun. Güle güle bin. Ücretini fazla takma.
güzel bir bisiklete benziyor. Benim de böyle bir yol bisikletim vardı. Bir elden geçirdimi canavar gibi olur. Hayırlı olsun. Güle güle bin. Ücretini fazla takma.
Alperen ERTEN Forum Bağımlısı Kayıt 15 Eylül 2010 Mesaj 845 Tepki 251 Şehir Fethiye Bisiklet Geotech 27 Ocak 2013 #25 Şimdi eski mesajlarımı okudum da güldüm kendi kendime Üstünde colnago stickeri olan kadroyu colnago sanıp buraları ayağa kaldırmışım meğersem Ben de stickerleri söktüm markasız diyerek diyarbakırdaki birisine yolladım. Akıbeti bu oldu yani
Şimdi eski mesajlarımı okudum da güldüm kendi kendime Üstünde colnago stickeri olan kadroyu colnago sanıp buraları ayağa kaldırmışım meğersem Ben de stickerleri söktüm markasız diyerek diyarbakırdaki birisine yolladım. Akıbeti bu oldu yani