Scudo Sports

Klasik Polo bisiklet..

Tepki
11
Çocukluğumun Harley Davidson'u diye adlandırdığımız klasik Polo bisiklet 80 lerde ço gözde bir markaydı ortadan vitesi adeta bir arabayı andırsa da görünüm olarak Coper tipiydi... BMX markası çıkmadan önceleri hemen hemen her çocuğun karne hediyesi niteliğini taşıyan günümüzde nostalji harikası olan Polo'yu kurcalayınca bakın neler çıktı ortaya.. ;) Hala satılılarda...:alkis:

http://img03.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/34514_20100707120312.jpg

(link)

Scudo
utanmasalar vites kolunu direktman arka tekerleğin oraya koyacaklarmış :D
ben hatırlayamadım bu bisikleti ama çok gereksizmiş harbiden :D

ama sele çok rahat duruyor

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez 80 lerde Almanya'dan gelen gurbetçilerin BMW yada Mercedes araçlarının bagaj yada tavanındaki port bagajda çok getirmişlerdi..

• Beğen
Çocukluğum üstünde geçti 4 5 yıl önceye kadar dayımın deposunda duruyordu bir çocuğa vermiş memlekette sachs 3 vites vardı pinokyoların anında karizmasını bitirirdi vay be

• Beğen
Ayıptır söylemesi ben de vitessizi vardı. Çalınmasaydı şimdi vitrinimde olurdu. İlk gözağrım

ben de bunun mavisi vardı. 3 vitesliydi. vitesleri çalışmazdı. 2. el almıştı babam yıllarca kullanmıştım. sonra ne oldu bilmiyorum. keşke saklasaymışım.

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
@sahinerden Bende bu modelin ya üst yada altı vardı, maviydi. Bisiklete binmeyi bununla öğrenmiştim. Arka teker göbekten 3 vitesli idi, ne cefalar çektiydi. Şimdi neden sahip çıkmadım diye hayıflanıyorum kendime :)

30 yıl önce çok istemiştim. Babam almamıştı... vardır bi bildiği... şimdi de ben almam. 75 yaşında adamı üzmeye deymez. Yoksa alırdım valla...

Geri