Scudo Sports

Klasik / Eski tip çelik kadrolu bisiklet Yol, SS, Fixie

Atakan Türkmen

Aktif Üye
Tepki
41
Klasikden ziyade yakın zaman geçmişi daha makbule geçecektir. Uygun yollu Öğrenci işi 56 ve üzeri :)

Öncelik bursa içi olmak üzere..

Scudo
2 adet bianchi mevcut biri 4 diğeri 10yıllık bursa emekte görebilirsiniz

fixie mevcut elimde.tel bırakırsanız resimlerini atabilirim.

Merhabalar

Bende Fixie yada SS bir bisiklet toplamak istiyorum.
boyum 170 cm iç bacak boyum 74 cm. Ortalama 50 - 52 boyutunda çelik bir kadro arıyorum. Çatlağı , sonradan kaynağı olmazsa çok sevinirim.

Not : Maşası da olursa tadından yenmez.

Merhaba bende fixie toplamak istiyorum bende de çok güzel bir kadro var ancak single speed yapmak için arka göbek yok.

Merhaba bende fixie toplamak istiyorum bende de çok güzel bir kadro var ancak single speed yapmak için arka göbek yok.

Valla bende günlerdir kadro arıyorum , şuan itibari ile de aramaktayım :))) Artık sıfır bakıyorum , bir de Çin sitelerine bakıyorum şu sıralar

:))) Kadro bende var , ancak diğer kısımları toplamada sıkıntı çekiyorum bende

Merhaba Peugeot marka eski model tahmini 1983 model bir bisiklet geçti elime bu konuda çok acemi biriyim ve bir bilgim yok maalesef bu konuda eminim çok bilgili insanlar vardır sizden ricam bana biraz Bilgi verirmisiniz nadir bir bisikletmidir restore etmelimiyim yoksa değmez mi restorasyona bilemedim eğer ilgili ve bilgili bir arkadaş varsa çok memnun olurum teşekkürler not: model Peugeot carbolite 103 yarış bisikleti
Buraya yazdım kusura bakmayın yeni konu açamadım yeni üye olduğumdan

Merhaba Peugeot marka eski model tahmini 1983 model bir bisiklet geçti elime bu konuda çok acemi biriyim ve bir bilgim yok maalesef bu konuda eminim çok bilgili insanlar vardır sizden ricam bana biraz Bilgi verirmisiniz nadir bir bisikletmidir restore etmelimiyim yoksa değmez mi restorasyona bilemedim eğer ilgili ve bilgili bir arkadaş varsa çok memnun olurum teşekkürler not: model Peugeot carbolite 103 yarış bisikleti
Buraya yazdım kusura bakmayın yeni konu açamadım yeni üye olduğumdan
Merhaba ben de kendi topladığım klasik bir bisiklet kullanıyorum. Eğer meraklıysanız ve bunu para için değil keyif almak için yapacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Ben de elimden geldiği kadar yol göstermeye çalışırım isterseniz.

@earendil05 abim selam, bana özel mesaj yollayabilir misin?

Geri