Arkadaşlar Mehmet abi de olayı anlatmış. Başlık güzel bir başlık. Hani diyorum klasik bisikletten hoşlananlar ve klasik bisiklet toplayanlar resim paylaşsa daha iyi olmazmı. Şunu da yapabiliriz bu başlık altında bulamadığınız parçaları sorabilirsiniz. Olay döndü dolaştı ekonomiye dayandı.Sağolsunlar varolsunlar sevenlerim bu konuyu hortlatmışlar. klasik şu ana kadar en keyifle bindiğim bisiklet türüdür. Bunu elli yaşında 35 yıllık klasiği 40 ortalama ile sürerken bir kez daha anladım. Ama herkeste bu yazdıklarımdan dolayı klasiğe salça olmasın. Klasiği murat çömez gibi anlayan bilen vatandaşlar alsın. Zati klasik ve klasikten anlayanların da sayısı azaldı. (Bu zati kelimesinin coprıpraytı da müteveffa kudret kurtcebe efendiye aittir. Kendisinin büyük anısı önünde tazim ediyorum. Nur içinde bisiklet sürsün.)
El cevap. Tabiki bacaklarımın bisiklet tanrılarını kıskandıracak, şimsek çaktıran alev çıkaran zeus gücü için.klasik olduğu için mi, yoksa rüzgarın kamçısı sırtınızda şakladığı için mi?
not: kişiyi alıntılayrak yazdığım mesajların cevapsız bırakılması indimde husumet sebebidir.
Turkiye deki arkadaslarimiz euroyu kendi parasiyla carparak cikan sonuctan mantiksiz yorumlara variyorlar.Savunmak için yazmıyorum ki sayın @Murat Cömez yaşça benden büyüktür ve kendi savunmasını yapabilir.
Nasıl euro TL'den sekiz kat değerliyse, doğal olarak yaşamda sekiz kat (ortalama) pahalıdır.
Kudret Kurtcebe vefat mı etti?Sağolsunlar varolsunlar sevenlerim bu konuyu hortlatmışlar. klasik şu ana kadar en keyifle bindiğim bisiklet türüdür. Bunu elli yaşında 35 yıllık klasiği 40 ortalama ile sürerken bir kez daha anladım. Ama herkesde bu yazdıklarımdan dolayı klasiğe salça olmasın. Klasiği murat çömez gibi anlayan bilen vatandaşlar alsın. Zati klasik ve klasikten anlayanların sayısı da azaldı. (Bu zati kelimesinin coprıpraytı da müteveffa kudret kurtcebe efendiye aittir. Kendisinin büyük anısı önünde tazim ediyorum. Nur içinde bisiklet sürsün.)
@mazot
Ben diyecek söz bulamamıştım gene sabredip strese girip yazmışsın.
Bunlar eğitilmezler duvara anlatsam anlardı.
Bu konuya girmiyorum bi daha hadi iyi akşamlar.
Ben dogruyu savunuyorum. Ucuz argumanlarinizi lutfen kendinize saklayin. Ustune basa basa soyluyorum. Birimler arasindaki farki bilmediğimi düşünmeniz büyük talihsizlik. Cok aşiri basit bir ifadeyle konuya Avrupa da yasayan bir insan olarak fikrini söyleyen Murat Comez' e neyi ispat etmeye calisiyorsunuz onu bir kendi icinizde cozume kavusturun , sonra devam edelim bu gereksiz tartisma kulturunuze@mariokaldato konu saçma sapan yerlere kayıyor, son mesajım olacak. Siz niçin her defasında Murat Çömez'i savunuyorsunuz ki? Çamura yatan kimmiş? Siz yedek parçalar toplayan, ikinci el piyasasını bilen bir insansınız, Türkiye-Almanya kıyaslamasında Türkiye'yi siz daha iyi bilirsiniz diyorum.
Bu tavırlarınız hiç hoş değil. Murat Bey'le iyi de olsa kötü de olsa tartışıyoruz, niçin her defasında özellikle gelip savunuyorsunuz bilginiz yokmuş gibi?
Kısaca soruyorum. Euro, TL yok. Sadece birimden değerlendirin. 3500 birimle Türkiye'de alınacak marka hangisidir? Almanya'da hangisidir?
Ve artık siz iki arkadaşla münakaşaya girmeyeceğim, zira gerçekten farkındasınız, ama konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Gerçekten ayıp. Haklı çıkma çıkmama meselesi değil bu @Murat Cömez , sadece bir realiteyi ifade etmek. Haklı çıkana Colnago c64 mü veriyorlar, değil mi?
Size iyi forumlar, her halükarda ölümüne iyi savunmalar.
Merhaba Mehmet Ağabey,Bu zati kelimesinin coprıpraytı da müteveffa kudret kurtcebe efendiye aittir. Kendisinin büyük anısı önünde tazim ediyorum. Nur içinde bisiklet sürsün.)
Masallah cok temiz , tatliş biseymis. Rengide cok tatli234105 dosyayı görüntüle234104 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar frenler bir ötüyor zil sesine gerek dahi kalmamış. Unutmuşuz frene tam asılma usullerini. Yağlanacak yerlerin yağ bakımı , sıkılacak yerlerin kontrolleri yapıldı. Sıfır bisikletlere burdayım diyor. 3-5 km sürdüm gençliğim aklıma geldi.Evet 20 yaşındaki delikanlı 12 yıl aradan sonra yine yollarda. Darısı bekleyenlerin başına.
Başkan dün tozunu aldım. Bugün bir kaç ayar ve yağlama işi yaptım. Bisiklet çok temiz. Vites geçişleri mükemmel. 20 yıllık diyemezsin. Çok tatlı bir sürüşü var. 20 yıl önce adamlar gravel yapmış desem yanlış olmaz. Düzde akıyor. Çakır çukurdada akıyor. Alt komşum emekli oluyor sınıf öğretmenliğinden 61 yaşında çok kıymetli bir ağabeyim. 12 yıl sonra buluşturdum. Bunun mutluluğu yeter de artarda bana.Masallah cok temiz , tatliş biseymis. Rengide cok tatli