Scudo Sports

Klasik bisiklet kadrosuna sram apex set takmak

@Murat Cömez abi projeye başlama karar verdim

Kullanmak istediğim kadroyu buldum
Screenshot_2018-08-29-12-21-44-962.jpeg
Uygun bir fiyata bu kadroyu buldum yarın kadroyu görmeye gidecem söylediğine göre kadroda pas çizik sorunu yokmuş görücez neyse sizler ne düşünüyorsunuz bence kurtarmaya değer ve son olarak vites seti olarak son kararım tiagra takmayı kararlaştırdım neden derseniz de sram kalite olarak daha iyi ama parçalarını bulamadım neyse bisikleti görmeye gidince acaba bu vites setine uygunluğunu anlamak için nasıl ölçerim illaki bisikleti söküp tek tek parçalarınamı bakmam gerekiyor bu sete uymayan bir bisiklet almak istemiyorum

Düzenleme :çok güzel bir replika kadro buldum
(link) bu harika oldu çünkü hem yeni parçaları rahatlıkla takabileceğimi düşünüyorum hemde boyaya gerek yok sağdece parçaları tak sür

Scudo
@Bisiklet sever 93
Kolay gelsin, yalniz o bisiklet yol bisikleti degil bildigin sehir/tur bisikleti bilmis ol.

@Murat Cömez

Abi bende biliyorum ama yok bir türlü bulamadım hepsi aynı sanki herkes şehir bisikleti kullanıyor bende gözüme en hoş geleni aldım yani tek bir tane yol bisikleti buldum oda çok pahalı
(link)

@Bisiklet sever 93
Linkdeki bisiklet yol bisikleti ve güzel bir bisiklet, donanim olarakta cok iyi. Neyse senin kararin artik, biz bir sey diyemeyiz ama bence masaraf etmeye degmez o bisiklet. Yinede kolay gelsin.

@Murat Cömez konuyu baltalamak gibi olmasın da bu Basso'nun ölçüleri nedir? Bir de ne kadara bırakmayı düşünüyorsunuz? Hani ilgilenen olur belki.

@Rip
Ilgilenen olmazda ama olursada birzahmet özelden yazsin.

Geri