Eğer eski tip vidalı rubleye sahip bir göbeksa ve deneyiminiz de fazla yoksa o ufacık bilyelerle uğraşması can sıkıcı olabilir ve tekrar toplayamayabilirsiniz. Eğer kaset sistemse işiniz göbeğin markasına göre kolay da olabilir zor da. Kaset sistemini göbekten ayırıp içerisine yağ basmak zor olabiliyor. Tabi kasette bilye ile uğraşmıyorsunuz.
Sessizlik için özüm her iki tipte de gres basmak. Vidalı rubleyi zaten anlatmaya gerek yok fakat kaset sistem de sistem kapalı olduğu için gresi sistemin içerisine şırınga ile basmak zorundasınız. En az ses bu şekilde elde edilir. Fakat kişisel tavsiyem burada kesinlikle gres kullanmayın çünkü hem akışı azaltır hem de gereksizdir. Burada dişler üzerine düşen sürtünme kuvveti çok çok azdır. Bu nedenle ince bir makina yağı yeterli olacaktır. Sonuç olarak arkadaşların da dediği gibi ince yağ çok ses;kalın yağ az ses neden olur. Ben şahsen 0W-30 motor yağı kullanıyorum;aracımdan arta kaldığı için özellikle gidip almadım yani. Neden motor yağı da dersen içerisinde bir dolu temizleyici ve koruyucu katkı var;çok daha geç bozuluyor bu nedenle