Scudo Sports

kjk

burhan çetin

Forum Demirbaşı
Tepki
950
Bisiklet
Dahon
Merhaba arkadaşlar Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapıldığı 10 Ağustos günü yaptığım turumu zaman bulup paylaşmamıştım kısmet bugüneymiş.

Sabah erkenden malzemelerimi hazırladım.06:15’te pedallara bastım.
(link)

Güneş doğuyor.Akıncı ayrımından Ankara-İstanbul devlet yoluna çıkıyorum.
(link)

Veteriner Fakültesinin tesisleri
(link)

Yol kenarında kendiliğinden çıkan elma ağacının altında kısa bir mola.
(link)

Kazan’a yaklaşırken birkaç kare
(link)

(link)

(link)

Kahvaltı için ekmek ve simidi unutmamalı
(link)

Kazan’da durmadan Kurtboğazı baraj gölüne doğru pedallıyorum.
(link)

Bel fıtığı uzmanı olduğunu iddia eden bir vatandaş dağa taşa telefonunu yazmış,gülüp geçtim.
(link)

(link)

(link)

Kurtboğazına yaklaşırken uzun bir tırmanış beni bekliyor.Bu noktadan sonra yol kenarındaki ağaçlar fazlalaşıyor,yol daha zevkli bir hale geliyor.
(link)

Biraz da mesaj verelim.
(link)

Seyir terasının olduğu bölgenin yakınlarında kahvaltı molası veriyorum.
(link)

(link)

(link)

İnce belli çay bardağı olmadan kahvaltı yapmak mı?Asla.
(link)

09:30 gibi Kurtboğazın’dan ayrılıyorum.Yoldan çeşitli kareler.
(link)

(link)

(link)

(link)

Kurtboğazını besleyen Mera çayı.
(link)

Akdoğan Köyü
(link)

Nihayet Kargasekmez’e ulaşıyorum.Aynakolu 52 Rubleyi 11 dişe alarak tabelada yazan 70 Km hıza ulaşamasamda pedal çevirerek maksimum 64,5 Km ile Kızılcahamam’a doğru indim.
(link)

Kızılcahamam girişi
(link)

Çarşı merkezinden yukarı doğru çıktım.
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Kızılcahamam’a gidecek olanlara ara sokaklara da girmelerini tavsiye ediyorum.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Kuşunu kaçıran bir vatandaşımız çatıya çıkarak tekrar kuşu yakalamaya çalışıyor.Dikkat etmek lazım 

(link)

Şehitler ağacına uğramadan olmaz.Ruhlarına Fatiha okudum.O esnada hafif bir rüzgar çıktı künyeler birbirine çarparak adeta “seni duyuyoruz” dercesine ses çıkardılar.Tüylerim diken diken oldu.Ruhları Şad olsun.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Biraz daha turlayıp karnımı doyurduktan sonra yola çıkıyorum.Vakitlice geri dönüp Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanmalıyım.

(link)

(link)

Yahu bu Kargasekmez inerken bu kadar uzun gelmemişti.Neyse kendimi fazla zorlamadan yarım saatte tırmandım.

(link)

Yukarıda kendimi muz ile ödüllendirdim.
(link)

Yola devam..
(link)

Kazan’ın içine girdim.Devlet hastanesinin yanındaki yolu kullanarak İstanbul Otoyol gişelerine çıkıp Otoyol bağlantısını kullanarak Akıncıya ulaştığımda Saat 16:30 olmuştu.Eryaman bölgesinde oturan arkadaşların bu güzergahı kullanmasını tavsiye ediyorum.Devlet yolundan daha emniyetli,daha zevkli ve daha kısa.

(link)

(link)

Tur bilgileri:

(link)

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.Sonraki tur yazılarında görüşmek dileğiyle bol pedallamalar.

(link)

Scudo
Merhaba. Memleketim Ankarayı resimlere bakınca özleyeceğim hiç aklıma gelmemişti. Paylaşım için teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: burhan çetin
Güzel bir tur olmuş tebrik ederim. Bu arada o bel fıtığı yazan numaralar başka şey numaraları sandığınız gibi değil.

@burhan çetin

Gerçekten çok kaliteli bir yolmuş burası. :in:

• Beğen
@Rehavet

Turu toplam 10 saatte tamamladım.Bisiklet üstünde kaldığım süre 6 saat 49 dakika.

• Beğen
Tepkiler: Rehavet
Hocam formunuzdasınız yine.Geçen sefer Ankara'da motosikletle gezmiştim Birdahaki gelişimde bisikletimi getireceğim.

• Beğen
Çok güzel bir tur olmuş emeklerinize sağlık

• Beğen
Geri