Hayranlığımdan diyecek bir şey bulamıyorum. Begüm'ü ve siz ailesini yürekten kutluyorum. Umarım sevgili kızımızın dergisini Datça Bisiklet Grubu facebook sayfamızda burayı ve sizi kaynak belirterek yayınlamamda bir sakınca yoktur.
İkinci sayıyı heyecanla bekliyorum
Maşallah küçük kardeşimizi tebrik ederim, ayrıca ona bu sevgiyi aşılayan ailesini de alkışlarım. Bu yaştaki bir çocuğun bunu yapması bisikleti çok sevdiği anlamına gelir.
Zaman ayırıp dergimizi inceleyen, beğenen ve kıymetli yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz. Yüreklendirici sözleriniz bizim kıza ciddi motivasyon oldu, ara tatil olunca yeni sayı yapacakmış; yapınca yine buradan veririz artık yayına
@Haluk Eke Tabii ki kullanabilirsiniz, çok memnun oluruz.
Maşallah allah nazarlardan korusun. Çok yetenekli evladınız var. İçerikleri yazışı bisiklet tasarlaması, anlatımları mükemmel. Diğer sayıları hazırlarsa haberimiz olsun lütfen. Umarım ileride yazarlık yapar. Okumayı ve yazmayı hiç bırakmasın. İleride ailesine bakınca çok şanslı olduğunu anlayacak.
@Kurtuluş E. Gerçekten, içtenlikle söylüyorum süper olmuş. İnşallah ileride dergilerimizi kızınız yayımlar. Belki ciddiyetle yapılmayan bu iş ileride gerçek olabilir mi? diye düşündüm bir an. Peki siz kızınızdan böyle bir şeyi bekler misiniz? Allah bağışlasın.
Gördüğüm en güzel paylaşım. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Bisiklet sevgisini çok güzel aşılamışsınız. O da çok güzel bir şekilde hevesle kaleme almış. Hepsini okudum ve bayıldım, küçüğü öpün benim için. Kucak dolusu sevgiler. Bir dahaki sayısını iple çektiğimizi de söyleyin
Tebrikler bence bir üst model bisikleti hak etmiş.Maşallah diyelim nazar değmeleyim .Allahım kızınız ile nice kazasız belasız sürüşler gerçekleştirmeyi nasip etsin size.