Scudo Sports

Kızılörenin yamaçları.. ( 5 Ağust )

Selamlar Mesut bey; Aslında fazla yorum yapamıyorum turunuz hakkında,çünkü söyleyecek birşey bulamıyorum.
Siz harikasınız başka birşey söyleyemiyorum.:D

Scudo
number one--diyecek başka birşey bulamıyorum yorumunuzu çok beyendim.paylaşım için tşk pedalınıza ve yüreğinize sağlık.
ALLAHA EMANET OLUN

Dede yi ve sizi geziniz için tebrik edrim. Bu sadece bir gezi olsa mesajım burda bitecekti ama çok ötelerinde birşey sizin yaptığınız ve tebriklerimiz, teşekkürlerimiz okadar ötelere ulaşırmı bilinmez. Bizlere bir bisikletçiden sizden bir şeyler iletiyor,gösteriyor hissettiriyorsunuz.Belki hakkıyla anlayamıyoruz ama olsun üstadım yine de okadar çok seviyoruzki inanın tadına doyamıyoruz. En içten teşekkürlerimi iletirim.

Merhabalar.Her zaman ki gibi döktürmüşsünüz.Harika fotoğraflar ve harika betimlemeler.Çok teşekkür ederim.Dede'me saygılar ve sevgiler.Ama ben öncelikle üşenmeden konularla ilgili yazı yazan herkese cevap vermeniz karşısındaki hassasiyetinize sonsuz teşekkürler.Saygılarımla.

@jamssea

Keşke sadece cevap yazmakla, sevenlerimize karşı olan borcumuzu ödeyebiliyor olsak... :)

O ne güzel bir gezi öyle
o ne güzel bir çiçek,
o ne güzel bir Konya,
o ne güzel bir anlatım
o ne güzel koruk öyle
o ne güzel bir yalnız ağaç
o ne güzel gümüşi renktir
güzel geziniz, güzel anlatımınız, güzel sunumunuz ve daha nice emeklerinize teşekkürler ederim.
sevgiler,selamlar

manzaralar muhteşem anlatım muhteşem ötesi paylaşım için teşekkürler ayaklarınıza sağlık

mesut bey gezi anlatım fotar süper ötesi şahane olmuş,ama sizi fotolarda göremedik hayırdır..........................

mesut abim yine yapmış yapacağını... Foto ve Anlatımlrının hayranıyız . bende diyordum .Mesut abimin sesi çıkmıyo ne zamandır. bomba geliyor yakında diye. nitekim gelmiş :) çok teşekkürler abim...

@rudi4219

Rejimdeyim.. Fazla zayıflamışsam ondan görememiş olabilirsin.. Yandan çekilmiş fotolarda genelde görüntüm çıkmıyor.. Bidahaya cepheden alıyım görüntümü.
Ehehehehe.. valla güldürdün beni rudi. SEnden başkası sormazdı bu soruyu zaten.. tekrar ehehehe:) :) :) :) :p :p

@selay3teker
Motive edici yorumunuz için teşekkürler. :)

@boreas.oti
Teşekkürler..
Aslında biz her hafta çıkarız. Ancak bazı haftalar foto makinasını yanımıza almayı unutunca paylaşım da çıkmıyor o zaman...

SElam ve sevgiler.

Mesela bugün cumartesi yarın pazar. Yarınki gezi de de foto makinasını yanıma almayı unutacam.. eheheh.. gerçekten..
Ekipten diğer arkadaşlar da foto çeksin diye yapıyorum bu numarayı.. Ama maalesef şimdiye kadar faydasını görmedim.. Foto çekmeyi benden başka kimse benimseyemedi.. Dede biraz çeker ama o da çektiği manzaraları paylaşmaya utanır.. :)

Yahu Mesut Bey;

Bir haftasonu İstanbul'a gelin bir boğaz turu yapalım sizinle de o muhteşem anlatımınızdan güzelim Istanbul ve boğaz da faydalansın, hem de sizinle tanışıp hasret giderelim.:p Ellerinize ayaklarınıza sağlık. Bize görsel ve sözsel bir şölen yaşattığınız için.

Sevgiler

MFG(+)
MOTİVATÖR

Geri