Scudo Sports

Kızılören Balkaya Gezisi Tarih ve Doğa İç İçe

Scudo
@ugurcuum

Abicim seni köpeklerden koruyum derken malesef alamadım :p bir dehaki sefere seni korumam fotolarıda alırım hehe:D

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
@emreşen

Teşekkürler Emreşen bisiklet bizim için en büyük zevk o yüzden bu işi profosyenel olarak yapıyorsak en iyisine binmeliyiz umarım sen daha iyilerine binersin

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
ilk önce cok güzel gezi olmuş ayağınıza sağlık.fatih colormanıde yüzyıllar sonra aranızda görmek beni çok mutlu etti:) artık izin problemi yokmu:) ikincisi abicim ben değilmiydim colorman3 kurucu üyeyiz ama başka şehirlere gidince isim hakkımız satılmış ne zaman satışa geldik başka illere şube yokmu yoksa.sevgiler:)

@Özkan APAYDIN

cANIM KARDEŞİM COLORMANLERİN BİRİCİK GURURU İFTİHARI ÖZKANCIM SEN HEP BİZİMLESİN ANCAK COLORMAN SIRALAMASINDA ARKADAŞLARDAN GELEN ISRAR ÜZERİNE BÖYLE YAPMAK ZORUNDA KALDIM AMA SENDE BİLİYORSUNKİ SEN COLORMAN LERİN 3 Ü DEĞİL COLORMANLERİN 1 SİN ARTIK COLORMAN BALIKESİR ŞUBESİ SENDEN SORUMLU VE BALIKESİR COLORMAN 1 SİN CANIM BENİM EĞER KONYAYA GELİRSEN COLORMAN 3 ÜNVANIN GERİ VERİLECEK :D EN KISA ZAMANDA SENDEN FOTOLU HİKAYELER BEKLİYORUM CANIM KARDEŞİME BOL PEDALLI GÜNLER

Çok güzel uğur kardeşim ayaklarınıza saglık konyayı dolaşmayı çok istiyorum inşallah bir gün nasip olacak.İyi pedallamalar kendınıze iyi bakın..

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
@İrfan Aşıroğlu

Teşekkürler :) İrfan Abicim Konyaya seni dötgözle bekliyoruz mutlaka Konya yolları senin tekerlek izlerini taşıyacak sizde kendinize iyi bakın

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
Geri