Scudo Sports

Kizilirmak deltasi kuş cenneti bisiklet turu

karaduman61

spor&sohbet&seyahat
Tepki
629
İsim
emin
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Merhaba arkadaşlar hafta sonu yapmış olduğum Samsun/ Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti bisiklet turumdan yenilenerek çıktım. :) Son derece tatmin edici bir tur rotası. Bir fragman yaptım en yakın zamanda fotoğraflar ve geniş video çekimini de paylaşacağım. Saygılar.

Scudo
harika bir video...benim de sürekli antreman ve gezi güzargahım, profilimdeki fotoda görünen Kızılırmak'tan başkası değil, bir gün insanoğlunun kirletmeyi başaramadığı bu Cennette karşılaşmak ümidiyle...

• Beğen
Tepkiler: karaduman61
Yazin aksam surusu yapmayin sakin oralarda tecrubeyle sabit :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Video çok güzel olmuş ellerinize sağlık tebrik ederim. Kuş cennetini bende çok seviyorum bir kere bisikletle gitmeme rağmen hala tadı damağımdadır. Geçtiğimiz hafta arabayla gittim bisiklet kadar zevk vermesede yine çok etkileyiciydi, bu seferki gidişimde çalılıkların arasında tilki görmekde nasip oldu.

• Beğen
Tepkiler: karaduman61
@emir yakup bulut dediğiniz gibi bisiklet sürmedim bisikletle birlikte yürüdüm diyebilirim. İnşallah karşılaşırız teşekkürler@sinanarmy herhalde sivrisineklerden bahsediyorsunuz @sahbaz061 evet harika bir bisiklet rotası fazla kalabalığın olmadı zamanlarda Karadeniz sahilde gezilecek nadir yerlerden biri diyebilirim. @hakkında: amatör olarak fotoğraf çekiyorum sadece

• Beğen
Tepkiler: sahbaz061
Geri