Scudo Sports

Kızılcahamam gidiş dönüş 225 km çılgınlık bu..

Scudo
Aslında eylülün ilk haftasında 2 günlük bir tur yapılabilir. Konaklama cadır olmayacak şekilde. Yanıma arkadaş bulursam beklemeden cıkarım yola eylülde :)

@İRŞAD ÇETİN

Maşallah her ikinize hem bisiklete hem de size...Tebrik ederim..Forumda görememiştim fotoğrafları...

Rota ayarlamak kolay olur. Aklımda bolu-abant, kırşehir-saklıkent, konya yada köy güzergahları var. Fazla rampa olmamalı kı daha cok km gıdebılelım.

@hakan yüksel

İnş bi aksilik çıkmazda çok güzel bir tur yaparız. aslında geceden trene bınıp sahılden 1 gun yol almak daha cekıcı gelıyor bana. Keşke karadenizde yaşıyor olsaydık. O zaman rota diye bir derdimiz kalmazdı :D

Bolu abant tarafı çok cazip ama belki de en zorlu rotalardan biri...konya kulağa hoş geliyor genelde düz...Ama benim için sorun yok...Hangisi derseniz bana uyar...Karadeniz benim için şimdilik mümkün görünmüyor...

Karadenize kamil koçla gidip tur yapıp tekrar kamil koçla dönebiliriz. Konya tarafı düz ama otoyolu kullanmak cok tehlıkelı olur gıbı. Cunku cok hızlı gıdıp gelıyorlar. Ramazan bayramından sonra guzel bır rota ayarlanıp rehaveti atabiliriz üstümüzden. Eskişehir tarafına gitsek rampalar cok yorar bizi. İstanbul tarafında abant var. Kırşehir taraflarıda güzel. Ama asıl tur karadenizde yapılır gibi görünüyor. Hem yeşile doyarız hemde oksijeni bol serin mekanlar :)

hocam sizin yapacağınız Samsun'dan başlayıp allah ne verdiyse gitmeniz :D

Gidilecek yer çok tabi zaman ve yol arkadaşları olduğu sürece. İşlerden dolayı ancak haftasonları en fazla 2 günlük tura cıkabılıyorum. Tatillerde hanımı memlekete gönderdikçe çıkabiliyorum. Şu terleme olayıda olmasa işe bile bisikletle gidip gelicem ama kokuyor işte :)

Hakan bey çok güzel bir tur yapmışsınız.BU aralar acaip derece bisiklete sardım ama biraz öncelik sırası gelmediği için bisikletimi alamadım.Ankarada yaklaşık 4 senedir düzenli, son zamanlarda da ara ara doğa yürüyüşleri yapmaktayım.Bisikletimi temin edince yürüdüğüm yerlerde bisikletle gezmeyi fakat oralara kadar ulaşımı araba ile yapmayı düşünüyorum. Soğuksu da da çok güzel parkurlar var umarı ileride hep beraber orgamizasyonlar yaparız.

Arkadaşım Bu Tür Turlar Tek Başına Zordur.sana Geçmiş Olsun..yine De Güzel....durmak Yok Yola Devam.......

Tek başına yolculuk yapmak zor oluyor... Tebrikler...

Çok güzel bir tur olmuş, manzaralar da harika. Yenilarini bekliyoruz.Teşekkürler

paylaşı için teşekkürler birde bizde arkadaşlarla bi tur yapalım diyorum hepimizin bisikleti mtb ve çift amörtisör ortalama bi hızla tahminen kaç saatte varırız .....

Geri