Scudo Sports

Kızılcahamam gidiş dönüş 225 km çılgınlık bu..

@Serdal Doğan
Teşekkür ederim yakınlarda bir çılgınlık daha yapacağım gibi geliyor...

Scudo
"hadi gari bir tur daha yapıverek" tam olarak böyle mi denilir bilmiyorum ama yakın bir zamanda yine açılmak lazım yollar beni çağırıyor...teşekkür ederim..

tebrikler.
Tek başınıza iyi cesaret doğrusu.
Uzun turlarda tek başına yolculuğu sevmiyorum.
5-10 her zaman zevkli ve insanın kendisini güçlü hissetmesine sebebiyet veriyor.

Selamlar.

gayet güzel olmuş,yola çıkarken yanınıza neler aldınız, suyu çantanıza, çantanızı sırtınıza mı alıyorsunuz? bir de yol güzergahınızda çevre otoyola girdiniz mi? bir soru daha, en büyük rampa kurtboğazı mı? kızılcahamamı çıkarken ki rampa da zor sanırım?

@Mustafa Güllü

Kurtbogazı cok zorlamıyor ama Ankaraya dönüş yolunca kızılcahamamın cıkısından sonraki ilk rampa yani Karga Sekmez dedikleri rampa biraz zorluyor. Eğim öyle çok fazla değil ama trafiği dert ve çok sert virajları var. Zaten karga sekmezi çıkıp bisikleti bırakırsan ve rüzgara karşı ivmeni korursan Ankarayı bulursunuz rahatlıkla :)

Paylaşımınız için teşekkürler, ayaklarınıza sağlık, 225 km bir gün için iyi km.

bayramdan sonra tatıl planım var ama 4 eylul ıle 10 eylul arasında musaıtım. her turlu tura cıkarım :)

Çok güzel bir performans sergilemişsiniz umarım bende biraz antrenman yaptıktan sonra bu tip turlara katıla bilirim ayaklarınıza sağlık..

@İRŞAD ÇETİN
tamamdır ben de aynı şekilde..Üzerimdeki bu rehaveti atmam gerek yol arkadaşlarıyla daha güzel oluyor...bol bol resim çekmek güzel oluyor...Beybazarına gittiniz mi Ramazan'dan önce...

Geri