Scudo Sports

Kız istemeye bisikletle gitmek...

soner kalaycıoğlu

Forum Demirbaşı
Tepki
920
İsim
soner
Başlangıç
1968—69
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Klasik
2.eşimin evi uzaktı.o zaman için arabam yoktu.yıl 2001, 5.000 tl param var dedim.anne kız karşımda oturuyordu.beni doğru ve samimi buldular.hikayem daha da önceden başlıyor.işe gitmek için eşimin tek katlı evlerinin önünden arada geçerdim.içime doğmuş,burda bir kız vardır belki birini bekliyordur diye bir his geldi eve baktım, içten bir dua ettim bisiklet üzerinde. bir aracı vasıtasıyla bir sene sonra o evdeydim.bu iş oldu.mutluyum.kız istemeye gittiğim bisikleti şimdi gözüm gibi saklıyorum.

Scudo
bisiklet üstünde totem mi yaptın naptın abi:)

Bi foto isteriz :) bu arada denemeye değer :D

• Beğen
Tepkiler: Volg
foto.jpg evlendikten sonra birgün,eşimle bisikletimin arkasında şehirde bisikletle gezmiştik.çocuklar bana laf çakıp,ana bisikletinin arkasına bir kız atmış diyordu çocuklar.eşime de bisiklet öğrettim arada geziyoruz.selamlar,saygılar..

@soner kalaycıoğlu
Çok güzel bir hikaye.
Mutluluklar dilerim.
Tandem bisiklet de yakışır size.
Tabi sadece yol ve tur amaçlı..:):)

ben denesem kapıdan kovarlar :D paça bandını kaskı eldiveni gözlüğü görünmeyen biryerde sökmek lazım :D

Taytla formayla falan gitmeli ki bu iste ciddi oldugumuzu anlasinlar.

"Oooo damat da perfocu cikti!"
Goster oglum teyzelere strava kayitlarini.
Yakin gozlukler takilir. Baslanir incelenmeye;

"Gecen bi damat adayi gelmisti, bak cikamamisti bu rampayi."
"Himm"
"16 kmh ama iyi.. Aynakol kacliydi senin yavrum?"

Gibi gibi yazarim sabahlara kadar. Amacim dalga gecmek degil sayin @soner kalaycıoğlu, bir an icimden geceni yazdim, sorun varsa ozur dilerim :)

Bende 2ay önce istemeye gitmiştim :D içimden geçirmedi değilim.. Ama yol 10km terlemesi vs çiçek çukulata yüzük felan anca hazırlık yaptık.. Akrabalarla konvoya katıldık öyle gitmiştik.. Nasipse düğüne belki bisikletle giderim :D

Bisiklet fotosu var mı?

• Beğen
Tepkiler: Volg
@Aazam
profil resmindeki sağdan 3.bisiklet.markası arçelik.çocuk arkalığı yoktu o zaman.selamlar..

@mehmetlevent
Dogru soylemis. Zaten dunyadaki tum evli erkekler dugunlerini 5 yildizli otelin havuzunun basinda 400 kisiyle yaptilar. Yoksa evlenenezlerdi.
Mesela benim dugunumde de havuz basindaydik ve otel 5 yildizliydi, ama 390 kisi geldi dugune, hatun 400u bulun ve bu is huzur icinde cozulsun dedi. Yoldan zar zor 10 adam topladik ve bastik nikahi. Boyle bir animdir, hic unutamam :) :)

Hatta otel normalde 4 yildizliydi, gittik bi yildiz yaptirip taktik otelin catisina gizlice. Mahallede demir dogramaci Selami abi vardi ona yaptirdik. Rahmetli oldu o da. Ne gunlerdi.

Geri