Scudo Sports

Kıyaslama (Miwok 1053 D-Miwok 1053 V)

mehmetcim mesajını aldım. bugün eskişehire gidicem yarın akşam dönücem. yarın akşamdan sonra msn'den konuşuruz. ben sana ordan yardımcı olabilecek birilerinide ayarlamaya çalışırım tamam mı?

• Beğen
Tepkiler: MehmetÇulha
Scudo
@Gültekin ATALIK

çok sağolasın abi ben oralar sabah cok erken gitcem ama pazar günü açık olmaz a ona üzülüyorum :(

mekanik disk hiçbir işine ayramaz sadece fuzuli ağırlıktır zaten wihistle'nin kadroları ağır illa disk olsun diyorsan hidrolik al bence

Araziye, daha doğrusu çamura girmiyorsanız V fren almanızı öneririm:) hem biraz daha hafif, hemde pratik, turlarda lastiği patlayan disk frenli arkadaşlar, iki saat uğraşıyorlar, yok sürttü yok ses yaptı diye;)
Birde firmanın verdiği ağırlıklara ben pek inanmıyorum zira iki arkadaşımın sahip olduğu bisikletler tartılırken oradaydım, hele bir tanesi, sele altı çanta, far, stop kıvır zıvır derken 17.700gr. geldi:D gözlerime inanamadım:)

Mehmet msn'e ekledim seni. Benim adresim t_****6@hot***.com şeklinde. genelde çevrimdışıyımdır. sen yaz bişeyler ben cevap veririm. konuşalım ayrıntıları istersen.

abicim sana msnden numaralarımı yolladım. şu yorum hakkımı doldurayımda özeldende atarım numaramı

Geri