Scudo Sports

Kitlenebilir zoom maşa arızalı

billaky

Üye
Tepki
0
İsim
Bilal A
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar Merhaba dün yolda giderken maşayı kitliyeyim dedim fakat zorladı iyice zorlaadım geçti fakat resimdeki gibi yarım kalıyor tam geçmiyor bu maşa sökülürmü ne yapayım desteğinizi rica ederim

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160925/355261d81b30527890c009488c13cb77.jpg

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
aynı sorun bende de var lütfen biri yardımcı olabilirmi ?

Maşanin osag tariafinda bir ayar vardir + . ve - onu eksiye cevir. Ozaman kitlenir

O maşadan kurtulmak en elzem konudur

ben bisikletcjme goturdum sadece o kapakta sorun varmiskilitleme mekanizmasi saglmammis boyle kullan dedi senin dedigini yaptiktan sonra kapak birazdaha yesile dondu

O kilit kapağını düz tornavida yardımıyla çıkarabilirsiniz. Altındaki mekanizmayı sakin bi şekilde incelerseniz sorununuzu çözebilirsiniz , tabiki dişleri kırılmadıysa. Aynı maşayı kullanıyorum.

@billaky Böyle işlemlerde durup bisikletin üstündeki yükü alıp yapmakta fayda var. Siz yolda giderken bu işlemi yapmaya çalıştığınızda yük öne biniyor amoritsör hareket halinde oluyor.

@mariokaldato
Maşalar ikiye ayrılır hacı abi; zoom maşa ve diğerleri... :D Benim emektarda vardı bu zoom denilen hassasiyet özürlüsü maşadan, dün bisikleti parçalarına ayırıp kaldırırken bu elemanı da kaldırdım. Artık uzun süre görüşmeyeceğiz. :D

@TORUKOJİN
Yok et onu yada hurdaciya sat baya para eder :D cok agir zira :D

@mariokaldato
2,5 kilo rahat var da ben 2.8 kilo falan vardır diyeyim gene. Yol kenarında çukura giriyorum 1.95 inç lastiklerle mübarek yol bisikleti gibi yerden sektiriyor gidonu.
Sabit maşa zoom gibi maşalardan rahatlık konusunda daha iyi yeminle. :D

Geri