Scudo Sports

Kitap, dergi, kırtasiye ve gazete kdv oranlarının artması

@glass

Halkı galeyane getirmek işte bu kadar kolay kimse açıp bakmıyor ki zaten baksalar görecekler nelere ne kadar ek KDV gelecek

• Beğen
Tepkiler: mustang41
Scudo
Bu başlığı duyup kıskançlığından çatlayan Almanya, kitap ve dergilerde uyguladığı düşürülmüş %7 vergiyi artırma çalışmalarına başlayacaktır... Muhakkak.

Ayrıca, Fırsat Reyonu elden gidiyor. Arkadaşlar, ORAYA YORUM YAZMAYIN. @Serkan Mıstınoğlu'nun kulakları çınlar.

• Beğen
Tepkiler: uğurdoğan50
@glass

Yanlış anlaşılan bilgiyi doğru bir şekilde aktardığınız için teşekkür ederim. İnsanlarımız pimi çekilmiş bomba gibi. Ufacıcık bir şeyde araştırmadan, okumadan yargılamaya başlıyorlar.

Sadece elektronik dergi, elektronik gazete, elektronik kitap ve okuyucuların KDV oranı %18 oldu.
Kitap %8, Dergi (poşetlenmemiş) %1, Gazete %1 olarak devam edecek.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Saçmalığın daniskası olmuş. İnsanlar kitap okusun diye teşvik yapılacağına tam tersine okuyanı zora sokuyorlar. Zaten şu an bile kitaplar ve dergiler pahalı.

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
Bu zamlar ve artışlar artık akp iktidarını sarsabilecek bir duruma gelmiştir,hiç bir parti ile işim olmadı bu iktidarın izlediği düşük kur yüksek faiz politikası zati imf 'in politikası idi.imf 'e borç yok tamam olabilir
bu kadar mal dışardan ithal ettinizde ne oldu ,londraya benmi gittim kredi istemeye,
Liberal ılımlı islâm modeli çöktü
Hocaya benmi dedim olimpiyatlarda bu hasret bitsin diye,
Yastık altındakileri çıkarın benmi dedim ,bir ses ne dedi ,yastık altında bir şey kalmadı ,ben ona ,
e canım bende olana soyledimmi dedim,
Benmi ,muhalefetin kongre toplantısında baştaki kaymak tabaka değişmediği müddetçe bir cacık olmaz dedim,
Al birini vur ötekine ne yapsak boşuna

Çünki,,,

Siyasetin finansmanini halk yapmaz
Para babaları yapar,
Demokrasi halkın değildir
Para babalarınındir,
Yani ,,,,
Demokrasinin anlamı parakrasidir ,,
Parası olanların demokrasisi ,,,
Bu gerçek her yerde aynıdır

Ben hep k**orsan kitap aldığım için beni etkilemiyor, yatırım tavsiyesidir efenim

Bu tarz şeylerin burada tartışılmasını doğru bulmuyorum. Burası Bisikletforum yoksa siyasetforum mu bırakın bu işleri gönül verdiğiniz bisikletle ilgili meseleleri yatırın konusun. Anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum. Eleştiri her zaman herkese yapılabilir ama yeri ve zamanı vardır. Burada bu meseleleri tartışmanın eleştirmenin kimseye faydası yoktur.
Son sözüm bunlardan ibarettir

• Beğen
@Mur@t_Ok

Siyaset ekonomi ile doğru orantılı kdv 'ye kadar gider ve hatta nereye gider murat ,bisiklet federasyonuna kadar dayanır her şey siyasete dayanır bende sevmiyorum siyaseti ama kdv artıyor ise bunun nedeni siyasete kadar uzanır ,ekonomi siyaset iç içe ,istesekte istemekte

@Kudret Kurtcebe

Ne diyeyim bir kişinin başlığı atarak yanlış bilgilendirmesi konuyu nerelere getiriyor. Dediğim gibi insanlarimiz pimi çekilmiş bomba gibi.
Hayatta 3 şeyi tartismaktan uzak duracaksın.
Siyaset, para, futbol
İki can kardeş bile bu sebeplerden düşman olur. Özellikle siyaset...

• Beğen
Yaklaşık 20 yıldır tüm dünyada, o bahsedilen ortaçağa bir dönüş sezinliyorum. Tam ispatını yapıp adını koyamadığım, şimdilik his diyelim buna. Afganistanın talibanlaşması, ılık islam gömleği, deve idrarı içip zehirlenen hacılar, neo nazi alman gençleri, videolardan sunulan görsel dünya, hurafeler, fal kafeler, medyumlar, kafa kesen caniler, serbest bırakılan suçlular. Paranın bile kurtaramadığı zenginler, el değiştiren paralar, insan ticareti, modern köleler, her türlü inancın yobazlarca idamesi vs. Tarih ileri gider geri gitmez derken başa saran bir tarih. Paranın din olduğu bir dünya.

@Mur@t_Ok

Yok değil aslında para pul oldu ,çareler arayacağız ,kdv oranlarının yükselmesinin nedenlerini araştıracağız önlem alacağız ,,,ha bak futbolda haklısın ,,,

Bisiklet ithal ürünlerine ek ötv gelmişti geçen sene. Hatta outdoor ayakkabılara yüzde 35 gibi sembolik! Vergi giydirilmişti. 1 senedir bisiklet fiyatları aldı başını gidiyor. Pek çoğu propaganda malzemesi olan gazeteler yüzde 1 vergi ile peşkeş çekilmiş yine. Çevre, sağlık, obeziteyle savaş, huzur, daha az karbon salınımı için bisikletten vergi alınmamalı. Bilgilenmek, okumak, öğrenmek için de gereken ne varsa buna elektronik veya değil herşey dahil olmalı ve vergi alınmamalı.
Ucu geçen sene biz bisiklet severlere dokundu bu sene okurlara. İkisinin kesişim kümesindeyim. Beni üzdü açıkçası.

@Kudret Kurtcebe iyi de hocam kağıt fabrikamız olsa, geri dönüştürür sıkışınca basacak kağıt bulurduk. Resmi gazete bile elektronik artık. Basılmıyor. Peki bugün yayınlanan gazete içeriği yarın değişse kimin haberi olur. Ekran görüntüsü alsanız bile, gerçek olduğunu kabul ettirecek bilirkişi bu ortamda artık bulamazsınız. Bazı şeylerin tasarrufu olmaz. İtibardan da başka şeyler var tasarruf etmememiz gereken.

Millet Bahçelerinde coşkuyla yuvarlandıktan sonra "içine kitapta koyacağız haa" denen Millet Kıraathanelerinde beleş kek ve wifi eşliğinde gazete,(ak-it) dergi ve kitap okuyunuz. Namkör olmayınız lütfen..

@Mehmet Metin Levent

Mesele şu ,madalyonun diğer yüzü ,dolar dünyanın parası ve bizde bu çark içindeyiz rusya ıran türkiye ticarette dolar alışverişi yapmayacak idi sonu gelmedi ,bir güç fena halde ahtopotun kolları gibi dünyayı sarmistir,yani bu kdv 'lerin artması her şeye zam
Dünyada bir değişimin olduğunun göstergesi,bu yeni dünya düzeninin yeniden restorasyonu ,trump doları ülkesine çekmeye çalışıyor ve arap bankaları pentagon ortaklığı ile dolar kuru arttırıliyor,türkiye cezalandiriliyormu ?
Hayır bu iki güçün meydan muharebesi
Birinci güç pentagon rockefeller ailesi dupont ailesi ve kukla trump
Ikinci güç rotschild ailesi yani finans
Silahcilarin ve de finanscilarin kavgası bizede yansimakta ,bu iki gücün çatışması 2019 da doruk noktasına ulaşacak bunu nerden anlıyoruz the ekonomist dergisinin kapağından ,kapak simsiyah ve 2019 yazıyor korkarım bu savaştır ,,,ek parantez the ekonomist dergisi rotschild 'in

"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"

Gâzi Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

image.jpg

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Geri