Scudo Sports

kısrağım, carraro sportive 225

Sağolun. Pazar akşamı nasip olursa vitesi detaylı bir bilgiyle size anlatabilirim umarım.Bisikletimin seleside yırtıldı ancak cok büyük bir yırtılma olmadığı için, uğuyla yapıştırdım.Aynakol kapağı ne yazıkki cizildi onuda boyamayı düşünüyorum.

@samet türk

Sportive 225 kullanan birisi olarak performansı gayet iyi bir bisiklet.Zaten bisikleti sürdüğünüzde rahatlığı anlıyacaksınız.Yoran bir bisiklet değil açıkcası.Fazlasıylada hafif bisiklet.

Scudo
hayırlı olsun . bende bugün sipariş verdim çok hoşuma giden bi model forumdaki arkadşlar sayesinde kararmı verebildim bugün 3-4 güne kadar gelmesini beklicem artık .

performansı bence de gayet iyi, daha önce kullandığım 16 kiloluk hi-ten mtb den sonra inanın uçak gibi geldi. bu ''büyüklükte'' bir bisiklet için gayet hafif, kaldı ki amortisörlü maşa ve hd disk fren olmasına rağmen aksesuarsız ağırlığı 14 kg ın biraz üstünde.bir de fiyatının muadillerine göre uygun olması cabası :)

@sinan gunel

o halde şimdiden hayırlı olsun :) fotoları da eklerseniz seviniriz. emin olun, iyiki bunu almışım diyeceksiniz ;) size bir tavsiyem elciklerini mutlaka değiştirin.

hayırlı olsun güzel bisiklet.Arkada görünen parkta güzelmiş.bisikletle dolaşılabilirse güzel olur.Keyifli geziler.

teşekkür ederim. arkada görünen park Ankara da, Altınpark. evimizin hemen önünde:) bisiklet yolu yok fakat yolları oldukça geniş ve büyük bir park. bisiklete orada biniyorum genelde. yalnız İstanbulda yaşayıp sahilde turlamak vardı. off offfffff :(

elicikleri vb aksesuarları bende alıcam fakat nerden getirtebilirim ? ayrıca suluk kafesi için kadroda özel delik mi var yoksa siz mi deldiniz ?

@sinan gunel

Kadronun özel deliği var.

@sinan gunel
elcikleri Ankara da ''performans bisikletten'' bizzat gidip aldım. 38 tl ye. netten de satış yapıyorlar, bakarsınız. suluk kafesi için, biri selenin altındaki boruda olmak üzere karşılıklı 2 ayrı boruda delikler var. 2 suluk ya da bir suluk bir pompa takabilirsiniz. ayrıca kadroda arkaya v fren takılabilecek yer yapılmış ki tura çıkacaklar için ya da arka hd frende sorun çıkarsa alternatif olması bakımından süper bence :)

@betül karagülle

Ankara da yıba çarşısındaki bir mağazadan aldım. yalnız mağaza sahibini tanıyan bir arkadaşım sayesinde böyle bir indirim yapıldı. almayı düşünen arkadaşlar sıkı bir pazarlıkla 850 tl ye peşin, 900 tl ye taksikle alabilirler diye düşünüyorum ;)

@erphan

Katılıyorum.Bende 900 TL ye 12 taksitle aldım.Çok zorlarsanız 850 ye indirebilirsiniz.Benim aldığım yerde esnaf arkadaşlar çok sağolsun baya bi yardımcı oldular.

arkadaşlar boyum 1.86 sportive 225 bana uygunmudur acil cevap verin lütfen

bence uygundur :) boyum 1.78 olmasına rağmen sele yüksekliği max seviyede. yani birkaç cm daha yukarı kaldırsam ayağım yetişmeyecek. kaldı ki sele fotolarda göründüğünden en az bi 15 cm daha yükseğe çıkabilir. + gidon boğazı yükseklik ayarlı.hıı bide
benim bisikletin kadrosu L size(51 cm), bunun birde XL kadrosu var. o zaten size bile yüksek gelir :)

Samet Bey boyunuz bana kalsa bu bisiklete göre çok büyük gelebilir.Kadro boylarını araştırırsanız forumda çok daha iyi olur.Eğer uyuyorsa alabilirsiniz yinede.

walla, benim kayınbirader 1.88 boyunda, fotolarda görünen sele yüksekliğinde bile bisiklet nerdeyse tam oldu ona. daha da bişi söylemiicem. en güzeli siz bayii de görüp, deneyip öyle karar verin.

ya sitede pek bilgi verilmemiş aynı bisikletin kadro boy farkı olarak modelleride varmıki 225 modelinin

evet sitesinde kadro boyları yazmıyor. benim bisikleti aldığım mağaza sahibi benimkinin L size olduğunu söylemişti, kutusunda da 51 cm yazdığını gördüm. birde bunun bir boy küçüğünün ve büyüğünün olduğunu söylemişti. en iyisi siz carraro nun fabrikasını arayıp öğrenin. kesin ve net bilgi vereceklerine eminim oradan.

@TaylanEr

kutusundan metal pedal çıktı yazmıştım geçen gün. özür dilerim sizi yanıltmak istemezdim ama öyle gibi sanmışım. meğersen pedalın orta kısmı plastik, yan kısımları(ayağın temas ettiği, tırtıklı, çevresindeki kısım) metalmiş.

carraro sportive 225 sahibi olanlar ya da almayı düşünenler için; yeni velo barendli elcikleri daha iyi görebilmeleri için bir foto daha yüklüyorum :)

Geri