Scudo Sports

Kislik Mont

Tepki
2
İsim
çağdas
Bisiklet
Kron
Herkese iyi gunler arkadaslar benim sorum bir mont almayi dusunuyorum ama cok ozellikli olsun istiyorum şöyleki hem kisin karda kista usutmeyen. Kisin bisiklette rahatca giyebilecegim veya kisin 2 saatlik yuruyuslerde guvenle kullanacagim bir mont. Softshere ve gorateks urunler tavsiye ediliyor. Kullanan arkadaslar varsa cok memnun olurum yorumlarina. Butcem 700 800 arasi.veya bisiklet icin ayri yuruyus icin ayrimi onerirsiniz.

Scudo
Bisiklet sürerken üşümeyeceğiniz ama terden bunaltmayacak ceket, yürürken sizi üşütür. Çünkü bisiklet sürerken efor sarfediyorsunuz..

Dolayısıyla ayrı ayrı ceket alacaksınız...

• Beğen
Tepkiler: Murat B. ve Helen
Decathlon başlangıç düzeyi için iyi ama dayanıklı ve tam performanslı değil. Uzun vadeli kullanım ve tam randıman için iyi markalara yönelmek lazım. Misal, bisiklet forması diye satılanlar evet ucuz ama kolay kuruma, hava kanalı özelliğinden yoksun oluyor.

Kışın da bisiklete bindiğim ve söz konusu sağlığım olduğu için ilgi alanım diyebilirim. Shimano Performans ceketi kullanıyorum gayet de memnunum. Bisiklet üzerinde üşümemek önemli iken nefes alabilir kumaş da çok önemli. Bu yüzden giyimde nefes alan, çabuk kuruyan özelliklere bakmalısın. Bu anlamda, mont alacağım derken ceket tarzı tam fermuarlı demiş olabilirsin diye detaylı yazdım.

Yok hayır tam mont işte diyor iseniz o zaman yazdıklarımı unutun çünkü normal bir mont ile bisiklete hiç binmedim. Kullanan arkadaşlar var ise onların yorumunu dikkate almalısınız. Çünkü mont, performans sürüşlerinde pek kullanılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri