Scudo Sports

Kışlık giyim?

@Kürşatt hayır tek orta katman giyiyorum. Açıkcası ceketi, bilgisizlikten ötürü üst katman niyetine almıştım :) Sonra da elden çıkarmadım.

Scudo
Btwin montu mu elden çıkartmayı düşünüyorsunuz ;)

@Kürşatt hayır düşünmüyorum :)) Güzel ceket.

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
@MeTaLioNs bencede güzel ceket. Daha önce burada sordum fakat cevap alamadım sizede sorayım benim Adidas kışlık eşofmanim var %100 polyester yağmursuz günde üst katman olarak kullanilabilirmi sizce ? Deneme şansım yok onun için soruyorum

Kask altı beresi olarak bunu tercih ettim.
(link)

Maske olarakta bunu
(link)

@Kürşatt Adidas eşorfmanların uygun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bisiklette giyilen tüm katmanların vücuda iyice oturması gerekiyor. Eşorfman bol kalacaktır. Tam otursa bile nefes alabilirliği sıkıntı olur.

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
dechatlondan aldığım wedze snowboardcı içliğimin(45 tl civarı) üzerine mont giyip altımada termal içliğin üzerine eşofman altı giyip geziyorum atlet de giymiyorum genelde

@MeTaLioNs
orta katmanda polar ya da daha fazla hava alan teri atabilen bir ürün kullanmanızı tavsiye ederim şunun gibi (link) çünkü kullandığınız mont zaten rüzgar kesme özelliği olan ve dış katman olarak kullanılan bir ürün

Benim kışlık takım da şu şekilde;

İki adet bandana biri boyunda biri kask altında, duruma göre buff windstopper,
Üst içlik; havaya göre thermoform extreme ya da nike combat pro
Ara katman; (link)
Dış katman; (link) (bu üründen acayip memnunum)
Tayt; (link)
Çorap; yün termal kayak çorabı
Ayakkabı kılıfı; (link)
Eldiven; (link)

hava durumuna göre 10-15 derece arası içlik üstüne sadece 500 forma, ya da 5-10 derece arası extreme içlik-kısa kollu forma-dış katman, veya 0-5 derece arası içlik-500 forma-dış katman şeklinde kombin yapıyorum.

@Hamid Asım

içlik + altura forma + decathlon montu birlikte kullandım. Mont söylediğiniz gibi dış katman olarak kullanılacak bir ürün değil. Fena halde terlemiştim. Forumdan başka arkadaşlar ikisinin de orta katman olduğunu söyledi. Bundan sonra sürüşlerde genellikle hasyün içlik+altura forma+gore tex rüzgarlık kullanmayı düşünüyorum. içlik + mont kombinini, havanın 10 derece civarında sayrettiği günlerde kullanırım muhtemelen.

Geri