Scudo Sports

Kışlık ayakkabı - bot tavsiyeleri

Tepki
1.384
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Katlanır
Kışlık ayakkabı ya da bot lazım.
İstanbul için
Su geçirmez sıcak tutan ve tabanı rahat

Cat
(link)
YDS
(link)
Quechua
(link)
Scooter
(link)
YDS
(link)
Lumberjack
(link)

Son düzenleme:
Scudo
Su geçirmezlik istiyorsanız goodyear birleştirme şart. Suya dayanıklılık istiyorsanız, süet gibi ters deri değil, yüz tarafı deri şart. Kuru tutan, hava almayan, nem tutmayan her ayakkabı kış vakti iyidir. Benim en önemli bulduğum konu ise bambu çorap, yün gibi sıcak, ipek gibi yumuşak oluyor. Bir deneyin bırakamazsınız.

(link) bir ürün tavsiyesi istediğinizde mümkünse fiyat aralığı belirtin dediğiniz özelliklerde 5000 TL ye de bot bulmak mevcut. Decathlon avcılık reyonunu ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

@Adem Kaya en alttaki ayakkabıyı geçen ay aldım su geçirmiyor kesinlikle ve rahat ayakkabı içine kalın çorapla giyiyorum instreet mağazasında ikinci ürün ile %50 indirim ile almıştım yanında bir de mont aldım keşke iki tane ayakkabı alsaydım diye düşünüyorum şimdi

Quechua kar botu mu 680 ₺
(link)

Yoksa Solognac 920₺
(link)
Ya da bu 730 ₺

(link)

(link) bir ürün tavsiyesi istediğinizde mümkünse fiyat aralığı belirtin dediğiniz özelliklerde 5000 TL ye de bot bulmak mevcut. Decathlon avcılık reyonunu ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar kar da zor kayan tavsiye edebileceğiniz bir bot var mıdır ?

Günlük hayatta kullanmak için camperin michelin tabanlı ürünleri var, tabi kar botları ayrı bir konu.

Spor görünüşlü istiyorsanız La Sportiva Ultra Raptor ve Hoka Kaha 2 GTX. Bütçe belirtmemişsiniz, bundan dolayı kendi kullandığım ve performanslarından memnun olduğum marka ve modellerini yazdım. Türkiye fiyatları biraz fazla olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ophellia
Yerli malı Vaneda aldım 2 yıldır gayet memnunum. Su geçirmiyor, kırılma, çatlama yok, bilek rahat, f/p ürünü. 3 ila 5 bin TL aralığında

Ben bu renkten almıştım
1740040837866.png

Dosyalar

• IMG_3402.jpeg
    IMG_3402.jpeg
    54 KB · Okunma: 15
  • Beğen
Tepkiler: lrfan
Vibram arctic grip tabanlı botlar. 🤌

Geri